Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Ah kje pa !
Lesarska delavnica je podaljšek garaže, 2,7 x 6 m, kovinarski del je v garaži, če delam kaj večjega kovinskega mora dati 'naša' avto venJe pa res, da je prostora malo in moram kljub temu, da sem maksimalno izkoristil vse možnosti teh dveh prostorov vsakič, ko imam 'v delu ali popravilu' kaj večjega krepko razmisliti kako in kaj.
LP
Glih zadnjič je kolega kupil Wiha izvijače in je rekel do so za en [cenzura] in jih je takoj posnel.Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Moje izkušnje z orodjem. Doma še od fotra stare Stahlwile komplet natičnih, očesnih in viličnih ključev - neprecenljivo.
Stara Bosch fleksarca še dela, Bosch vrtalna mašina - dela....
Imam sam B&D aku vrtalnik - ne kupim nikoli več, glava ima luft, ne moreš lepo zvrtat lepe luknje, ker pleše.
Za ročno orodje poglej NWS, vrhunsko za ta denar, Unior zelo predrag za svojo kvaliteto, za bit set ne boš falil z Wera ali Wiha kompleti.
Aku vrtalniki vijačniki, kupi brezktačne, imaš Makito, Milwaukee...
Interdiskonta in robe v njem se pa izogibaj daleč naokoli. Dobro orodje spoznaš že po kovini, posebno ročno. Tudi priznane nemške firme električnega oziroma akumulatorskega orodja imajo kaj vredne kose iz svoje tovarne in ne iz vzhoda.
Raje prišparaj kak evro, ga daj na kup in potem kupi en kos in bo s tistim veselje delat.
Saj veš, orodje ti crkne,ko ga najbolj rabiš. So pa štacune z orodjem tudi zame kot je že zgoraj omenil oriolus, kot je za ženske Emporium...
Moje skromno mnenje, upam, da ti bo v korist.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Glih zadnjič je kolega kupil Wiha izvijače in je rekel do so za en [cenzura] in jih je takoj posnel.Citat:
Uporabnik panaque pravi:
Moje izkušnje z orodjem. Doma še od fotra stare Stahlwile komplet natičnih, očesnih in viličnih ključev - neprecenljivo.
Stara Bosch fleksarca še dela, Bosch vrtalna mašina - dela....
Imam sam B&D aku vrtalnik - ne kupim nikoli več, glava ima luft, ne moreš lepo zvrtat lepe luknje, ker pleše.
Za ročno orodje poglej NWS, vrhunsko za ta denar, Unior zelo predrag za svojo kvaliteto, za bit set ne boš falil z Wera ali Wiha kompleti.
Aku vrtalniki vijačniki, kupi brezktačne, imaš Makito, Milwaukee...
Interdiskonta in robe v njem se pa izogibaj daleč naokoli. Dobro orodje spoznaš že po kovini, posebno ročno. Tudi priznane nemške firme električnega oziroma akumulatorskega orodja imajo kaj vredne kose iz svoje tovarne in ne iz vzhoda.
Raje prišparaj kak evro, ga daj na kup in potem kupi en kos in bo s tistim veselje delat.
Saj veš, orodje ti crkne,ko ga najbolj rabiš. So pa štacune z orodjem tudi zame kot je že zgoraj omenil oriolus, kot je za ženske Emporium...
Moje skromno mnenje, upam, da ti bo v korist.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Moje orodje je po večini iz Interdiskonta...
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Moje orodje je po večini iz Interdiskonta...
ID ni več poceni kitajska roba. Sedaj je že kar zasoljena kitajska roba ker imajo kao svoj trademark (ID Tools)
Te dni sem rabil žego za železo, da nekja na hitro odžagam. Mi je počil list po nekaj potegih.
Je letelo v kanto z žago vred...