Enako!Cena teh mislim da je praktično enaka kot pri bessy. Potem raje kupim bessy ker jih že mam nekaj.
Žal je tako, kolikor denarja toliko , muzike. Bessey zna biti ugoden v kakšnih akcijah v DE. Poglej točen model od Bessey, ki te zanima in poglej trgovine na idealo.deFantje, nekaj cving moram kupiti. Ima kdo izkušnje s tistimi iz Interdiskonta? 14eur za metersko, bessy je enkrat več. Ker jih rabim ene 5 se kar nabere.
Sem šel kar v bauhaus in vzel tistih 5. Ko bo prilika pa še tistih 5 probam najti poceni v DE. 20 meterskih je pa dovolj za 99% projektov.
Manjše 30cm sem pa kar od Bauhaus firme vzel.
Glede Matbo imam jaz precej mešane občutke. Imam dva njihova izdelka stroja - ročni brusilnik in tračno žago. Ročni brusilnik je ok, pohvalno narejen, tračna žaga pa je katastrofalno narejena. Še kitajce bi bilo sram kaj takega dat iz rok.
Jaz bi šel pogledat tudi malce dražjo Makito.
To vem,do sedaj sem kar z ročnim el. obličem hoblal, zato sem razmišljal o takšnem strojčku.Če delaš z masivnim lesom rabiš poravnalko-debelinko. Samo z debelinko ne moreš poravnati zvite deske.
Saj se dobi kakšna rabljena na bolhi, ali pa kakšen Holzman pod jurja.
Bauhaus Bessey zna biti china Bessey in ne made in Germany.I koliko je cena ene Bessey 1m v Bauhausu? Res samo 28€?
tračna žaga pa je katastrofalno narejena. Še kitajce bi bilo sram kaj takega dat iz rok.
Jaz bi šel pogledat tudi malce dražjo Makito.