Oprali kurilno olje in ga prodajali kot dizel

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Crpalkarji so dolzni zahtevat osebni dokument in zadevo prijavit ce te vidijo da tocis kurilca v rezervoar, vendar se raje naredijo da nic ne vidijo kot da se ubadajo s takimi zadevami.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
a teb ni jasno, da se kaka stvar v 7-8 letih lahko tudi spremeni?
Ja. Pred 7-8 leti je bil kurilec zelen, reklo se mu je pa travarica. Danes je pa rdeč pa mu pravijo cviček.
priden.gif

Kaj me briga kaj se spremeni, konec koncev je to zame zgodovina... Sem pa jaz govoril, kako je bilo, pa so kontre letele, češ, kaj pa ti veš... Potem pa kao meni ni jasno, mislim...
bonk.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
No šit Šerlok...!? Kot sem že prej dejal v navezi z očali in lasuljo, zgleda da sem do Petrol-men-a stopil še z vsemi 6-imi kanticami v roki, zraven pa imel še potrdilo o skladnosti in volumnu le-teh, kajti v vsako je šlo celih 11,69l, kljub temu, da je bila deklarirana za 10l. Nato sva stopila do avta, naredila pregled vozila, če se še kje skriva kakšna kantica, ki mu je nisem pokazal in šele nato se je točenje lahko začelo. Med točenjem je mož v modrem zračunal, da lahko natočim max 70,14l, v nasprotnem primeru pokliče FBI, KGB, Sovo, sosedovega Frančka,....
Petrolovci imajo največ dela s križankami in pa s sedviči ter picami, katere lahko pospravijo, če jim preteče rok. Je** pa se jim zate in za tvoj cviček. Enkrat je bilo 50l, enkrat 70l, enkrat pa 90l. Najbolj zanimivo pa je to, da vedno vsi vse bolj vedo iz teorije kot pa sam iz prakse... In tako pri nas funkcionira cel državni aparat, zakone in predpise pišejo tisti v foteljih, drugi, ki jih uporabljajo in izvajajo pa bentijo čez njih, ker so narejeni nelogično... Še vedno pa velja poziv, da pojdi reševat svet, glede na šablonsko odkrivanje kriminala oziroma gospodarskih zlorab. Ali pa malo manj filme glej...

Opa, tole je pa že kriza.
stupid-1.gif

Dvakrat ti lepo razložim kako in kaj in ti pa še kar svoje neobluze tolčeš . Sej bo boljš.
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Če ti tko praviš, Šerlok, potem drži. Zdele grem ven na kolo, poglej, če se kaj sumljivega pripravlja...
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
A pri tebi pa delovne izkušnje štejejo? Ne ga srat... ko nekdo drug svoje ''delovne'' izkušnje šetejejo, je pa mimika pa pantomima pa ostale mime. Nič, grem.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
na nekaterih črpalkah TOLERIRAJO in PUSTIJO točit direkt in zato si lahko "undercover" kriminalc.

Danes zjutraj sem videl modela ki je točil kurilca v BMW X5.
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Ni problem v tankanju "cvička" v kante ampak problem je v tem,da brez posebnega dovoljenja ne smeš več kot 50 (60) litrov goriva vozit okoli v avtu (razen v rezervoarju).
Če se ti bo ob nesreči cviček iz kant razlil in bodo zvohali kje si ga dobil, bo črpalkar lahko malo "tepen".
Privoščite si 1000 litrsko cisterno, ki jo postavite na nekoliko višje mesto. POtem vam vsake toliko čase lepo elegantno na dom pripeljejo cviček, ti pa ga potem preko vrtne cevi (šlavfa) preko postega pada stočiš v rezervoar. Da pa ga ne vlečeš vsakih posebej si na koncu motiraš neko pipo ki ti ohrani "podtlak" za naslednje tankanje.

Lahko ap si za okoli 150 evrov privoščite v interdiskontu bencinsko pumpo s pravo ročko in števcem stočenih litrov.

Kakšno škodo pa dela cviček na CR in podobnih motorjih pa ne bom komentiral.
Lahko pa se najde junak in gre najet v rentacar nek CR motor, nalilje v njega "pomotoma" kurilca in potem poroča po nekaj 100(0) km vožnje

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Verjetno ljudje v CR motorje ne bodo šli točit cvička, čeprav glede na zgornji primer X5, imajo vsi BMWji že lep čas CR motorje... Govorimo o stari šoli, o klasikah.. Bosch pumpa, PD motor...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Verjetno ljudje v CR motorje ne bodo šli točit cvička, čeprav glede na zgornji primer X5, imajo vsi BMWji že lep čas CR motorje... Govorimo o stari šoli, o klasikah.. Bosch pumpa, PD motor...

PD motor (oz. injektorji) je 5x bolj občutljiv od CR sistema.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

PD motor (oz. injektorji) je 5x bolj občutljiv od CR sistema.

vendar PD laufa na kurilca BP.