Opel Manta

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Manta Manta
cheer.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Nič si nisem prav posebej izbiral...iščem poletje fun car, pa sem to Manto najdu. Vem pa o Mantah ne nič...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Pa ne moreš dati corse, če se človek zanima za manto.

Sicer pa fun avto za corso seveda, če je noter vsaj malce napiljen x16xe ali pa celo c20xe, špera in temu primerno podvozje.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Model ne ve kaj bi mel, pač nekaj za čez poletje in bo Corsa čisto ok, tudi glede zmogljivosti.

Sej kakšnega jurja več pa že lahko dam, da ne bo glih corsa
grin1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Glede na opisano je najbolje da kar danes pokličem na Mazda servis in se pozanimam o vseh možnih popustih servisnih&kleparskih&ličasrkih delih
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
no no, tako hudo pa spet ni
tongue-1.gif

aja pa sej, lahko ti izoblikujem tudi bolj tak...slovenski oglas za tole mojo mazdico....torej malo prevoženih km (jih bom prevrtel), nikoli karambolirana (se bom pač malo zlagal) ter tehnično in karoserijsko popolna (beri prejšnji oklepaj). pol se bova pa že nekaj zdlilala s ceno, ko boš prišel na ogled
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
...deal, jaz pa še Jožeta ''mehanika'' pripreljem zraven
evil.gif

Če že moram šraufat (kar sem več let počel z oldtimerji), potem hočem da je avto vsaj ''smeh'' in zabava...
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
ti kr, ti kr
grin1.gif

...mi je pa jasno, da če si začel iskati manto, boš verjetno tako tudi nadaljeval..ker karoserijsko gledano si nista manta in mx5ka niti malo podobna
smile-1.gif

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
kak tij e uspelo montirat od e46 bremze če nisi pesto menjavo? mazda ma 4 luknje bmw pa 5. za disk me najbolj zanima :D

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
lol a ti misliš da bi krado metodologijo lol
če vidim taki avto pa nekdo trdi da ma bremze od e46 in vidim da ma avto še vedno štiri šraufe in nekak se ne da dobit e46 diska s štirimi luknjami pol me res zanima kaj točno to je. a ti je zaj jasno? mogoče ti v enem od desetih primerov uspe normalno premontirat čeljust na drugo pesto pa da se še nekak steka kak pa spraviš disk v petimi luknjami na pesto s štirimi šraufi kot ma mx5 pa mi ni jasno in zato me zanima.
a štekaš blokovec?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
kar se tiče bremz se nisem jaz z njimi prav nič ukvarjal, to je vse (bremze, podvozje, izpuh, sipe na štrom, centralno zaklepanje z blokado dotoka goriva ... ) naredil predprejšnji lastnik, katerega mi je celo uspelo spoznati in sem tako tudi marsikaj zvedel o zgodovini avta (ta lastnik jo je imel največ časa). imaš pa prav, če bi bilo vse komplet od e46ke bi dejansko moral imeti 5 vijakov ali pa eno "čudno" predelavo peste... čeljusti so 1000% od e46ke, v to ne dvomim, ker sem imel že vse spredaj razdrto in sem lahko primerjal s svojo e46...samo takrat se pa res nisem poglabljal v vijake in disk.... bi moral še te malo pomerit, da vidim koliko milimetrski pravzaprav so. vem pa, da manjših felten od 17 col ravno zaradi bremz ne spraviš gor
grin1.gif

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
jas sploh ne dvomim v avto da me ne boš narobe razumel. saj se vidi da je disk vlki ko pica talar :D komot je čeljust pa pakna od e46 to dopuščam disk pa najbrž večji aftermarket. vse se da oženit samo da bi pa kleša z bemfe direkt pasala na mazdo si pa ne bi nikol mislo
smile-1.gif
lahko bi mela pesto od 1.8 miate al pa od kakega forda s kerih se da marsikaj premontirat na mazdo
šraufi so bili prvo kar me je zmotilo
smile-1.gif