Opel bo moral znižati cene avtomobilov

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Ja pri nakupu sem dobil 4k € popusta prodal ga pa ne bom dokler bo vozen...tako da izgube ne bo veliko

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če opel zniža ceno svojim vozilom za 40 % bo konkretno zrušil sistem in cene rabljenim vozilom. Po moje je to čisto mogoče, da se zniža cena Oplovih vozil. Problem je v tem da mu bodo sledili tako renault, fiat, peugeot, ford, citroen,....

Sorazmerno novim bo padla tudi cena rabljenim vozilom. Če grejo novi dol za 40 % grejo dol za isti procent ali še več tudi rabljeni. Pri tvojem Oplu se obeta, da izgubiš v slabih dveh letih 50% vrednosti. Super si vložil denar . Glavno ob nakupu pa je bilo itak 5000 eur popusta a ne?

Tisti, ki denar "vlaga " v atvo že v osnovi nima vse poštimano... ponavadi če kupuješ nov avto ga ne prodajaš čez 2 ali 3 leta... 7-8 ali več let star avto je pa že tako ali tako brez cene. Tko da mislim, da folk denar raje "vlaga" v kaj drugega, mar ne?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.690
6.714
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ja pri nakupu sem dobil 4k € popusta prodal ga pa ne bom dokler bo vozen...tako da izgube ne bo veliko

no sedaj pa izračunajmo koliko je to v % (ker me že ravno lost napada..... pa ker se narodni zajeb... s krogi, katerga lost še vedno preganja? ker se ga ne more znebit....

Je bila polna cena astre 16k€?
Če da, si potem dobil 25% popusta....
wink-1.gif