Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pa saj to ne bo nič radikalnega....
Že sedaj ponuja 35% popusta (do 8 tisoč evrov) pa še subvecijo in eko "popust" pa.....
Bo pač še "5"% stisnil....
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Če bo spustil ceno za 40% potem sedaj prodam astro in kasneje kupim novo pa še ostat bi mi moralo. Ja meni se zdi tole tudi malo mino glede nato koliko se govori da imajo ogromno naročil...ampak v bloombergu bodo že vedeli
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Če bo spustil ceno za 40% potem sedaj prodam astro in kasneje kupim novo pa še ostat bi mi moralo. Ja meni se zdi tole tudi malo mino glede nato koliko se govori da imajo ogromno naročil...ampak v bloombergu bodo že vedeli
Matematika ti pa ravno ni domača, kaj ti misliš da boš za novo astro dal recimo 5000 evrov za svojo staro pa misliš, da boš dobil 8000? Te prav razumem kaj si hotel napisat?
No tvojo bo po novem potem vredna 2000!
p.s. cifre so tako na pamet iz glave za ponazoritev.
In ti si edini ki bere novice, kje boš pa našel idiota, ki bo kupil ob tej novici tvoj avto za več kot bo novi????Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Matematika ti pa ravno ni domača, kaj ti misliš da boš za novo astro dal recimo 5000 evrov za svojo staro pa misliš, da boš dobil 8000? Te prav razumem kaj si hotel napisat?
No tvojo bo po novem potem vredna 2000!
p.s. cifre so tako na pamet iz glave za ponazoritev.
Lol sedaj jo prodam in zadnjo dobim 11k€ ( 1.6 16V 2008 25kkm), če pade cenq za 40% pa bo nova ravno toliko