Zapravlja vsaj 10x toliko kot bi dal za bencin letno
Prodaj avto, pa kupi flat v europarku. Avta sploh ne bos rabil.Heh, potem pa si kupi Teslo X in uživaj ko vejki
Gasper008; narobe. Čez teden polnim "na šihtu", čez vikend pa itak gremo po nakupih v Europark - imam parking meter pred vhodom, plus polni se avto.
Kako ti je to uspelo? Jaz imam nastvljeno na 23'5 in vozim po AC 130+, pa naredim med 45 in 50km.Včeraj sem namerno non-stop uporabljal gretje, nastavljeno na 24 stopinj, avtomatsko.
Dobre 9kWh se je porabilo za 24km mestne vožnje, čisto neužitno in stroškovno na nivoju ICE...če ne bi imel zastonj štroma, se ne bi tega šel
Klasičnemu avtu je popolnoma vseeno ali imaš gretje na ful ali ne pri teh temperaturah (seveda če termostat deluje)No way, da ti klasičen avto pokuri manj kot 4 l/100 km po mestu z gretjem na full.
1 kwh stane preko 1€... kar lepo poračunajte glede na položnice. da ne bi kdo preveč skozi rožnato zelena očala gledal.
Točno od tu sem nabavil:
https://www.ebay.co.uk/itm/MANN-FILTER-Filter-Innenraumluft-Frecious-Plus-FP-2442/232296992952?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Mogoče je sicer kje ceneje, tako da če najdeš, javi.