Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Js sm porabu 327 litrov in je olje na 81% po 13 mesecih. Sam zdej mam problem, k nemorem več v službi polnit in mal mjn kt pol poti laufa motor. A je ksn resen kupec tukaj? Me mal zanima, ce je sploh kj interesa.
Ni problem al je zastonj. Sm tud plačeval neki časa, sam z novim lastnikom parkirišča garaže, se ne da zment, da bi lahko parkiral tam kjer je možnost polnjenja. Elektrika je itak pocen.
Pa pejt nekam kjer je cenej. Ponudba in povpraševanje delata svoje, tud če se na trepalnice postaviš.
Darjan ti pa razmisli o nicku šparovček. In če samo regeneriraš si ovira v prometu. Takim bi jest izpit vzel, že včeraj.
To je sluzbeno zagotovljeno parkirišče, kjer imamo tudi sluzben kombi v katerega se prestavim in grem naprej na teren. Zadeva ni tako enostavna. Včasih pridem po 12 urah zvečer ob 8 nazaj in mi ni do tega da bom se nekam hodu do avta. Pa tud drugače bi blo butasto drugje parkirati
Sicer pa to nima nobene veze z temo, kot tud ne marsikaksen post tukaj z neumesnimi opazkami, ki pa so samo neko neutemeljeno sklepanje.
Mal podatkov dodam. Cca 136000km, mel je pa 103000 lansklet ko sem ga kupil. 2012/09. Dva polnilca in en kabel za javne polnilnice. Cena bi bla cca 11500. A je ksn kandidat? Al dam na avtonet
Če ICE in podvozje potem vsak, ki ma jajca da pride zraven oranžnih kablov Če pa EV sklop pa samo LJ ali pa mađarska, baje so v mađarski večji štručkoti kot v LJ, ali pa Dunaj, tam je pa uradni Volt servis.
McGiver, šlepanje za šleparji @ 90kmh v zaveterju!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.