V bistvu moraš verjetno priznati, da te nervira vsakodnevno polnjenje. Sam se tega zaenkrat ne bi mogel privaditi, ker mi je pravi luksuz doseg dizla 1200km. Me je pri bencinarju prej konkretno nerviral doseg zgolj dobrih 550km. Pa ne zaradi stroška, ampak tega da sem vsake par dni bil na bencinski, običajno ko se mi je najbolj nekam mudilo, ali pa sem konec dneva bil že konkretno zmučen in zmozgan, pol pa sem moral še bencinsko iskati.Zadovoljen ja, drugače pa mi že dolgčas pa bi imel kaj drugega
Malo je mogoče premali domet, volt2 bi veliko boljši, ker mi marsikdaj sfali kak km ali dva, oz moram vozit malo počasneje. Je pa res, da če bi imel volt2, pa bi želel še spet kak km zraven...tako da...začaran krog, dokler ne bom imel EVja s 500km dometa. pa še takrat mi bo žal ker ne bom do dubrovnika prišel
Če si kuča - posao - kuča tip človeka.Ravno to se mi zdi luksus pri elektricarjih (z recimo 200+ km dosega). Parkiras, priklopis in je vsako jutro pripravljen za novih 200+ kilometrov. Nic vec crpalke 4x na mesec.
Pbutec, niti ne...pripeljem se na parking, vtaknem kabl, ko grem domov, izštekam in grem.
Bolj me nervira, ker povsod ne morem polnit, kam pridem
Že na litru mleka, ki ga kupi v Intersparu v Europarku zgubi toliko, da bi avto lahko komot polnil doma, mleko pa kupil pri sosedu.Zapravlja vsaj 10x toliko kot bi dal za bencin letno
Že ja, samo vseeno te potem koliko to stane na mesec?.