Glede motorja ti težko kaj povem, ker se mi vklopi samo 8min na 6 tednov. V začetku sem ga sicer uporabljal ful, zdaj pa že nekaj mesecev nič.
Realni domet je pa relativen. Včeraj se je recimo ful poznalo, da je bilo toplo. Je pa nekako tako, vožnja po omejitvah, pozimi, gretje, je realno nekje 40, poleti pa 60 ali celo 70.
Pri max hitrosti na AC, 150 ali 160kmh po GPS, pa je domet nekje 30km.
Na tujih forumih se nekaj omenja, da zelo rad crkne senzor za temperaturo tekočine baterije in da potem neha delat EV, še vedno pa dela ICE. Baje napaka samega senzorja oz napačna konstrukcija. Eni to potem rešijo, da dajo not nek "fake" senzor, ki vedno javlja idealno temperaturo, potem je edino potrebno paziti, da nivo tekočine fizično nikoli ne pade pod minimalno. Andy je sicer rekel, da še tega ni nikjer zaznal, da bi kdo poročal, jaz pa to prebral na USA forumih.
Vsekakor svetujem nakup rabljenega v garanciji, pri znanem dealerju z dodatno garancijo, ki te pride nekje 200 letno, potem pa vsako leto podaljšaš. Vseeno imaš potem mir, itak pa je to znesek ki bi ga drugače mesečno porabil za fosilno gorivo