On-line zmenki!?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Kolega je ženska zapustila in ker ni toliko vešč neta me je prosil da mu poiščem kako stran da si poišče
kako družbo.
Zdej me pa zanima če je kdo na tekočem na katero da ga registriram
sprasujem se.gif

Resno jst to!

Imam pa še enega kolega ki pa pravi da je scena v Slo podn kar se tega tiče
shocked-1.gif

Dejte pomagat, prjatla že roka boli
evil.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Sm vedu da bo en to napisu
grin1.gif

Ne, nism... men ni tega treba
wink-1.gif

jest: Naj te avatar, ne zavede ne zgledam glih tko
smile-1.gif

Btw: Ma kdo kak info al bodo sam pod_ebavanja kot je stalnica!?

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A tu na Alterju se ne da nič ujagat?
evil.gif

Včasih je bil ona-on in mIRC
evil.gif

Ti, ne vem nism fukfehtar
evil.gif

ma tist ona-on se mi zdijo v večini fejk oglasi, kaj pa vem
rolleyes-1.gif

Evo, že leti tema v Spam
crazy1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Fake oglasi? A nič ne preverjajo?
Drugače pa sem mislil na frendi in flirt, kamor se lahko prijaviš tudi s svojim FB (fake) profilom
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tole namensko dejtanje prek neta ne vem če gre, sploh takim ki imajo dejanske težave s tem. Kolega (ja kolega, ne jaz) je prijavljen gor žecelo večnost, ujagal kup deklin, pa se je vedno končalo pri enem ali dveh "randijih".. Vzrok je zagotovo prevelika želja da zdaj pa nekaj mora bit, pa gre vse dol po bregu.Posiljeno.

Tvojemu kolegu predlagam salso (same obupane samske pridejo) če je še to IN ter kakšno tedensko rekreacijo - plezarija, plavanje ali kaj bolj družabnga s kolegi.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tole namensko dejtanje prek neta ne vem če gre, sploh takim ki imajo dejanske težave s tem. Kolega (ja kolega, ne jaz) je prijavljen gor žecelo večnost, ujagal kup deklin, pa se je vedno končalo pri enem ali dveh "randijih".. Vzrok je zagotovo prevelika želja da zdaj pa nekaj mora bit, pa gre vse dol po bregu.Posiljeno.

Tvojemu kolegu predlagam salso (same obupane samske pridejo) če je še to IN ter kakšno tedensko rekreacijo - plezarija, plavanje ali kaj bolj družabnga s kolegi.

Zumbači zmagajo
grims-1.gif
Drugače pa res, naj gre malo med žive ljudi raje.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Bravo, dobro napisano
zmaga.gif

Trenutno ga nagovarjam da se mi pridruži na fitnessu pa bo vidu kako se zadevi streže
wink-1.gif

Maš 5*
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Izkušnja iz prve roke
smile-1.gif
Prijavil sem se čisto za foro in ne z namenom iskanja resnega partnerja...

Večinoma res ne bo prišlo dalje od par mailov, se je pa en "zmenek" končal po prvi pijači, en zmenek pri njej
evil.gif
.

Tako da čisto odvisno, definitivno pa ne zgubljat preveč časa s tem, se bolj splača biti zunaj s kolegi, absolutno več možnosti.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Bravo, dobro napisano
zmaga.gif

Trenutno ga nagovarjam da se mi pridruži na fitnessu pa bo vidu kako se zadevi streže
wink-1.gif

Maš 5*
smile-1.gif

fitnes je dobra zadeva, delaš na sebi + kake raketice se kdaj pa kdaj prikažejo :D

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
ehh ta današnja mladina...
bonk.gif

če "tvoj kolega" ni vešč v živo, nej tud na internet pozabi...
ne-ne-1.gif

drugač pa....90% žensk hodi po svetu potrebnih in nepotešenih, današnja mladina pa razmišlja načine kako kako podret
bonk.gif

jaoooo....
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
hvala za zvezdice (danes si že drugi ko mi jih talaš), vendar mi jebeštrga kaj pomagajo, ker so mi z 1kami zbili do dna
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Oglasi so brezveze, ne poznam nikogar, ki bi na ta način spoznal partnerja. Če se ženska registrira itak takoj dobi 100 sporočil potrebnih tipov in kako naj pol sploh dela selekcijo...Razmerje moški: ženske je evrjetno nekje 10:1. Tip pa tudi, če je tak štor, da si v živo ne zna poiskat, si tud na internetu ne bo, sploh pa ne na oglasih, iz razloga, ki sem ga že navedel.

Preko interneta ima smisel mogoče edino, če se "spoznata" na kakšnem forumu, pa greta na pijačo. Spontano. Čeprav po tem, kar si povedal o kolegu, sklepam, d ani vešč take komunikacije, da bi preko tipkanja žensko prepričal, naj gre na pijačo z njim.

Jaz sem mnenja, da je najbolje v živo in najlažje žensko spoznaš, ko sploh ne pričakuješ, da jo boš spoznal. Obupanci, ki pod nujno iščejo, vsako odbijejo. Greš nekam, se fajn počutiš sam s sabo, ženske bodo začutile, da si zadovoljen sam s sabo in obstaja veliko večja verjetnost, da si kateri zanimiv, kot pa če ti na čelu piše, da iščeš.

Nazadnje urejeno:

damci

Pripravnik
12. sep 2007
247
6
18
jaz sem se iz bedarije konec lanskega leta prijavil na eno takšno spletno stran in v roku par dni sva začela komunicirati z eno deklico, no po dveh dneh virtualne komunikacije sva se dobial na pijači.. danes je že moja žena
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Čakaj ti to resno, manj kot eno leto jo poznaš, pa je tvoja žena? Dober si, ni kaj. Al pa sta bila oba dovolj obupana in potrebna razmerja, da sta se takoj poročila?

Meni je nepredstavljivo, da bi se poročil z žensko, ki jo poznam tako kratek čas.

damci

Pripravnik
12. sep 2007
247
6
18
hja, tudi jaz sem bil istega mnenja, ampak ko se oba zavedata in začutita da je to to, potem pač jaz ne vidim smisla čakati. Sem bil sam nad sabo presenečen
smile-1.gif

Nihče pa ni bil obupan

Nazadnje urejeno:

Hipnos

Fizikalc
27. feb 2011
147
27
28
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat: