Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
Wow. Lahko kdo utemelji svooj glas?
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Srčno upam, da se hecaš. Ker tolk butast ne verjamem da si...
Kdo ti je reku, da se moraš 130 vozit? Sej se lahko tut 80 če ti paše. Ali pa 60.
In jebo te Kranj in Ljubljana...kolk je pa razlika v cajtu na razdalji 200 kilometrov? Ali pa 400?
đizs fakin krajst
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kot so napisali neki "strokovnjaki" v neki raziskavi, se za vsak km/h zmanjšana hitrost odraža v 4% povečani varnosti. Dajmo potem omejiti na 32,5 in bomo 100% varni.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kot so napisali neki "strokovnjaki" v neki raziskavi, se za vsak km/h zmanjšana hitrost odraža v 4% povečani varnosti. Dajmo potem omejiti na 32,5 in bomo 100% varni.
Prosim, da tisti, ki vam hitrost nad 100 km/h na avtocesti (in po ostalih cestah v dobrih pogojih že vožnja po omejitvi) predstavlja nevarnost, divjanje in podobne asociacije, raje ostanete doma.
Izgovor da se ti mudi v službo pač ne zdrži pri vrinjanju med dva avtomobila ki ržita ustrezno varnostno razdaljo.
Seveda absolutne varsnosti ni, vprašanje postavljam, tako, da izpostavljam da bi z zmanjšanjem omejitve hitrosti pridobili na pretočnosti, kar je ključno pri prometnem toku.
In ne, ne mi govoriti, da naj grem pet minut prej od doma...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Telefon je zgolj eden od mnogih stvari, definitvno bi padla koncentracija in to bi se poznalo na več načinov. Negativno seveda.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Srčno upam, da se hecaš. Ker tolk butast ne verjamem da si...
Kdo ti je reku, da se moraš 130 vozit? Sej se lahko tut 80 če ti paše. Ali pa 60.
In jebo te Kranj in Ljubljana...kolk je pa razlika v cajtu na razdalji 200 kilometrov? Ali pa 400?
đizs fakin krajst
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Precej vozim po levi nekje na cca 130 ali malček čez. Sovražim, ko folk zapelje direkt pred mene, ko sem na voznem (recimo polen kombi pri cca. 100-120), zato se intenzivno vračam na voznega le ko je dejansko dovolj prostora zadaj in spredaj ali ko je za mano "sneta skira".