zadeva je sledeča - štartam avto se normalno vozim, imam pot 5km, nato vgasnem in čez 10min spet štartam in takrat se lučka za elektroniko motorja ni izklopila. vgasnem avto pa spet nazaj pa še vedno gori. se pač peljem domov z lučko (se mi zdi da je parkrat malo pocukalo, poraba je bila normalna) in doma pokličem mehanika da pridem na priklop računalnika. spet štartam avto in ne sveti več, se pripeljem do mehanika in računalnik ne javi nobene napake. probamo parkrat štartat ampak nič od lučke...
grem domov se vmes še parkrat vstavim pa probam na novo štartat pa nič. opazil pa sem da takrat ko sem ga na novo vžgal (ko se lučka ni vgasnila) je avto ful težko vžgal.
to se mi je zdaj zgodilo že ene 4x v zadnjem tednu...pri hladnem motorju in tudi na delovni temperaturi.
ima kdo kakšen namig/predlog?
hvala
Lp
aja..bencinar,2000, 2.2 16v
grem domov se vmes še parkrat vstavim pa probam na novo štartat pa nič. opazil pa sem da takrat ko sem ga na novo vžgal (ko se lučka ni vgasnila) je avto ful težko vžgal.
to se mi je zdaj zgodilo že ene 4x v zadnjem tednu...pri hladnem motorju in tudi na delovni temperaturi.
ima kdo kakšen namig/predlog?
hvala
Lp
aja..bencinar,2000, 2.2 16v