Oluja v nevihti

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
razsvetljevanje je vedno kul, ob pivu pa sploh. Ampak to rad delam na princip "nekaj vem, ampak mogoče vsega ravno nimam prav" in podobno bi rad od sogovornika. Ravno zato se nikoli ne spuščam v te debate, ker ponavadi se vsak drži svojega kot pijanc plota namesto da bi poslušal, razmislil, pomislil da mogoče, mogoooče nima vedno prav in da se mogoče vsaj 20% moti, nekaj se motim jaz in na koncu pridemo na neko podobno valovno dolžino.

na koncu pridemo do tega da je treba za svoje zdravje pustit zgodovino kjer je. In enostavno pozabit. Se sprijaznit z izgubo.

Treba je uživat lajf...če ga le lahko.... relax, na plaži, s prijetnim pogledom na naravo.

edit:
hysterical-1.gif

2276040-DSC02655.JPG

Priponke

• 2276040-DSC02655.JPG
    2276040-DSC02655.JPG
    96 KB · Ogledi: 90
Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
razsvetljevanje je vedno kul, ob pivu pa sploh. Ampak to rad delam na princip "nekaj vem, ampak mogoče vsega ravno nimam prav" in podobno bi rad od sogovornika. Ravno zato se nikoli ne spuščam v te debate, ker ponavadi se vsak drži svojega kot pijanc plota namesto da bi poslušal, razmislil, pomislil da mogoče, mogoooče nima vedno prav in da se mogoče vsaj 20% moti, nekaj se motim jaz in na koncu pridemo na neko podobno valovno dolžino.

na koncu pridemo do tega da je treba za svoje zdravje pustit zgodovino kjer je. In enostavno pozabit. Se sprijaznit z izgubo.

Treba je uživat lajf...če ga le lahko.... relax, na plaži, s prijetnim pogledom na naravo.

edit:
hysterical-1.gif

Saj jaz bi ti sam povedal to kar ze ves. Mogoce 10% novega.

Dej za malt pa cevape.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jeben jaz cirilico. Prvo so jih klali, zdaj pa cirilico? Mogoce cez 50 let, prej sem jaz tudi proti.
Ja prav imaš, če pa vemo da je Milanoviæ SRB , torej imajo "ustaše" predsednika vlade srba, potem ni čudno da jim hoče udbokomunajzarska oblast nazaj vsiliti cirilico. zdi se mi pa da jim vsaj v Vukovarju ne bo uspelo...
Če bi Murgldorfu takrat uspelo na oblast spravit jankoviæa po volitvah bi tudi pri nas direktno vladala udbo-komunajzarska srbska klika z lutko na oblasti,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Men ni grd, ni pa pahor.
Nisem vedel, da so ga vrgli. Za hrvate in njihove inside tegobe mi puca kita. Nimam casa za njih in ne sledim vsem povorkam. Kje berem o njegovem podrjetlu?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Vidim starsa iz like. To sem ze prej vedel o milanovicih. Detajli?

Da ti pomagam
On je tok srb kukr je srb meho agatic

Oba sta se krstila sa tri prsta dokler nista zarad denarja, pichke ali cesa se bolj nemnega dala stran kalamar oz spejela gospo marijo.

Verjetno pa ves, da so bivsi nekadilci najvecji nasprotniki kajenja.

In kaj ma veze kaj je milanovicev foter? Tut ce je fotr pljuniti beograjcan, je ta pac hrvat ker tko hoce. Menda lahko z rojstvom zamenja stran. Jansa jo je zamenjal ori 20 plus, pa je car kredibilnosti. Bog slovencev z iq hidranta

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Glej , brezveze da se midva tle puckava, kot jankoviæ ni Slovenc pa čeprav je mati Slovenka, tud Milanoviæ ni hrvat !Vpraš kakšnega hrvata pa ti bo povedal...Meni so to dol razložili drugače tudi ne bi mislil...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Sej, nacionalisticni potomec ndhajevca ti je razlizil, da je za slabo stanje jriv srb, ki je pohrvaten 200 let.

Tko p prav ivan, da je za vse kriv palcek.

Eh ja. Sem upal da imava konkretno debato, ne pa nacional sovinisticni ispad lokalca.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:A srbinpa lahko pozabijo jasenovac in ndh zlocine?

Kaj je hotel slobo slovenci ne razumejo. Dejstvo. Pac nasopano s stra,ni medijev in antisrpske politike. Slednja se je sredi 90 tih u,irila, a skoda je narejena

Ne, stevilke povecas za 10x (vsaj) in hkrati pa pozabis na lastno vlogo med WWII. Na cetniske zlocine, na unicenje zidovske populacije itd, itd, itd.

Slovenci "ne razumejo" (ce ze filozofiras) kaj je zelel Slobo ,ker Slobo nikoli nicesar ni zelel. Zelela je kvecjemu SANU, Slobo je pa svoje zelje prirejal trenutnemu stanju. Tako da je bil komunist, nacionalist, mirovnik.... Srbom v HR je uredil drzavo, potem pa mirno predal Hrvatom. Enako velja za BIH in Kosovo.

Glede na je vec ali manj komplet vojno in politicno vodstvo Srbije v Haagu je filozofiranje o nerazumljeni politiki neumno. Pa v Haagu ni zaradi medijev ampak zaradi cca 100.000 mrtvih na Balkanu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
ksz

http://www.rtvslo.si/svet/vukovarske-oblasti-odlocile-ne-bo-napisov-v-cirilici/371992

Hrvati bodo spet povzročili kakšno vojno na Balkanu pa bo lahko zahod vesel ko jim daje tako potuho.... kaj smo šli sploh spuščat te naciste v EU to mi res ni jasno.... še spuščanje Romunov in Bolgarov v EU mi ni tako kapitalna napaka kot pa je tole s Hrvaško...

Cela tragedija... Ni cirilice ,ki je ni bilo niti pred vojno kaj sele v casu "RSK"...