Če koga zanima V Louisu imajo Akcijo Castrol 4L + 2. in 3.3. imaš popust 20% na vse (če si dobil kupon. Meni se to zdi super ugodnoCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
"Normalni" servis mam pri Šilerju okoli 80 EUR, olje, filter, pa malo pogledat še okoli.
Tam je problem, če prineseš poleg kaj "svojega", ko dobiš zadeve ceneje drugje po normalni ceni. Ga razumem, da hoče svoje prodajat, ampak gužvo ima nonstop, tako da mu ne gre slaboDrugače pa je faca.
Načeloma olje in filter pa še kaj, lahko sam menjaš v garaži + navodila.
2L olja ko rabim je 18 EUR, filter pa tudi okoli 10 se mi zdi, tako da domača menjava je 28 EUR + podložka (dihtunga) eventuelno pri čepu za olje, ko ga spustiš.
Zajle pa sam mažem z lujzovim sprejem, ki je temu namenjen. Gume, ketno+verižnike pa že težje doma menjaš, sicer pa ta menjava ni nek strošek, da bi se s tem hecal a ne.
Pa je to v Leclercu za motorje olje??? Ker to je ful ugodnoCitat:
Uporabnik Ted pravi:
V leclercu imajo 2l 10-40W Extralube za cca. 8 EUR če se prav spomnim. Nekje na netu sem našel francoski test kjer je bilo olje povsem primerljivo (oz. celo boljše) bolj znanim znamkam. Hkrati imajo v Hein Gericke (najbljižja sta v Beljaku in Grazu) trenutno akcijo brandanega Motul-a 4l 17 EUR.
Lahko kdo potrdi, da je to za motorje?Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Na Herkules.si imate 1 l total Quartz 7000 10w-40 za okrog 4,6 EUR
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ql napis to v avtomobilski del
Ravno jutri grem po Castrola v Lujza. Je traba čimprej bon za 10€ spucatCitat:
Jodlarcek, nabavi v lujzu Castrol pa maš za dve leti mir.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Ravno jutri grem po Castrola v Lujza. Je traba čimprej bon za 10€ spucatCitat:
Jodlarcek, nabavi v lujzu Castrol pa maš za dve leti mir.
Aja pa še to. Kaj vi na vsako menjavo olja menjate tudi oljni filter? V servisni knjigi je to predvideno na 12.000 ali celo na 18.000km?
Jaz sem od zadnjega servisa naredil cca. 6000km.