OLED TV

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
234
-23
28
Andrej, a to je vse, kar ti je uspelo zliti gnojnice na Hisense? Del tega, kar si prilimal se nanaša na Hisensov TV srednjega razreda U6N, mi se pa pogovarjamo o OLEDih. Drugi del se pa nanaša na Hisense model miniLED U8N v zelo pristranskem Trustedrereviews, ki na koncu ugotovi, da miniLED U8N ni tako dober, kot Philips OLED 809, kar mislim, da je vsakomur jasno, češ, rajši kupite Philipsa. Vse kaže, da Philipsov Danny Tack ne obiskuje razne avforume kar tako brez veze.
Kaj pa zopet bluziš..?

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.387
1.591
113
Phillips je danes dobil novo temno liso čez celo vodoravno črto. Bo čas počasi.

bpfc, je 65 lg oled b4 za 1200€ trenutno optimalna izbira ali se dobi kaj boljšega/cenejšega?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.488
1.060
113
Obišči stran
Phillips je danes dobil novo temno liso čez celo vodoravno črto. Bo čas počasi.

bpfc, je 65 lg oled b4 za 1200€ trenutno optimalna izbira ali se dobi kaj boljšega/cenejšega?

Očitno bo pa tudi moj šel pa-pa... Dva rumena pasova cca 0,5cm zgoraj in desno, ter čedale več dead pixlov...

Sedaj pa niti ne vem, kaj naj gledam. Čeprav je ambilight super, ne vem če bo še philips.

Hisense OLED je za kaj? cene so smešne, ne rabim pa pravzaprav nič smart zadev, mogoče airplay edino.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.387
1.591
113
Jaz sem sprobal b4 in je za filme slika fenomenalna, za PC monitor je pa problem. Če odmislim burn in, je težava pri 4:4:4 RGB in prikazu teksta. Na LG oled panelih je zgleda RGBW in je cleratype na Windowsih zabluran.

Tako da spet gledam mini led, kjer sta 2 kandidata. Phillips je notri le zaradi ambilight.

Hisense 65U8KQ 850€ https://www.shoppster.si/p/3744725?...tm_campaign=ceneje_products&utm_content=pp_16
Philips 65PML9019/12 950€ https://www.mimovrste.com/televizor...5pml9019-12-4k-uhd-miniled-televizor-smart-tv

Naj gledam še Samsung in Sony?

Se opravičujem, šele sedaj vidim, da je tema za oled, jaz pa notri vlečem mini led.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

televizor

29. jul 2022
234
-23
28
-Hisense is known for poor QA (Quality Assurance)/QC (Quality Control). Rtings does not test for QA/QC.
Multiple issues shown on reddit.
-Hisense has poor processing as reported by multiple redditor's experience, not just us.
Rtings testing for Processing/Upscaling is flawed and does not match real world usage
-Hisense has poor motion handling as reported by multiple redditor's experience, not just us.
Rtings testing for motion handling is flawed and does not match real world usage.
Non US/Canada Users get the god awful Vidaa OS instead of GoogleTV. Even some US models also now use this garbage OS.

We would not recommend anyone purchase the Hisesne unless you're throwing it outside and understand you'll be lucky to get 2 years out of it.

Hisense has, as usual, packed lots features to provide value to its more expensive rivals. But as always, the specs on paper can tell one story while the real-world performance tells another.

televizor

29. jul 2022
234
-23
28
In še nekaj težav Hisense televizorjev. Na letošnjih modelih kar nekaj težav z osvetljenjem ozadja panelov, in pa težave z matičnimi ploščami, ki so na določenih serijah zelo slabo pritrjene..!

Potem pa še možne težave:
- s povezovanjem omrežja
- s programsko opremo
- nedelujoč televizor po posodobitvah
- težave z napajanjem itd..

Skratka kar težave..