OLED TV

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
238
-21
28
Aha. ok, samo da (zagotovo) vem, da ni philips. Hvala
Najbolj zanesljivo in stabilno delujejo zadeve preko boxa kakor ima tvoj tast, ker te razne aplikacije imajo svoje muhe..

Jaz imam Telemach pa imam tudi njihov box, predvsem zaradi ogleda nazaj, pa nimam nobenih težav.

Vedno treba prvo preverit internet linijo.. Kakšen je ping interneta, samo stabilnost, ustreznost kablov itd..

Ker dosti ljudi včasih kritizira sam televizor, a internet linijo pa imajo povsem zanič..

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.177
512
113
kranj
Najbolj zanesljivo in stabilno delujejo zadeve preko boxa kakor ima tvoj tast, ker te razne aplikacije imajo svoje muhe..

Jaz imam Telemach pa imam tudi njihov box, predvsem zaradi ogleda nazaj, pa nimam nobenih težav.

Vedno treba prvo preverit internet linijo.. Kakšen je ping interneta, samo stabilnost, ustreznost kablov itd..

Ker dosti ljudi včasih kritizira sam televizor, a internet linijo pa imajo povsem zanič..
wifi oddajnik imam 2 metra preč (mesh) in z stabilnostjo ni težav (wifi imam, ker bi bilo preveč dela z vrtanjem lukenj za kable ipd ipd). No, a glede na to, da nisem edini s tem problemom, potem verjetno tudi klic na tv ne bo dosegel namena, saj bi vmes že posodobili aplikacijo (če so resni :). skratka...uživajmo naprej v občasnih črnih mrkih...

televizor

29. jul 2022
238
-21
28
wifi oddajnik imam 2 metra preč (mesh) in z stabilnostjo ni težav (wifi imam, ker bi bilo preveč dela z vrtanjem lukenj za kable ipd ipd). No, a glede na to, da nisem edini s tem problemom, potem verjetno tudi klic na tv ne bo dosegel namena, saj bi vmes že posodobili aplikacijo (če so resni :). skratka...uživajmo naprej v občasnih črnih mrkih...
Jaz bi na tvojem mestu vseeno poklical, saj izgubiti nimaš kaj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.967
11.096
113
a vendar ne pozabit, da večjega ološa od hisensa skoraj ni na trgu, no mogoče je še v tej kategoroiji Filips, pa še kak noname scena. :evil:

• Haha
Reactions: Janez_Krajnski

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.967
11.096
113
ja glej, ko začneš hisense TV nekam priklapljat in povezovat se zgodba pač konča...

za rtvslo pa kak poptve in norotv pa hrvateke, pa je vejretno okej..in temu gre z roko v roki tudi cenovna in kvalitativna politika.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.499
1.683
113
ja glej, ko začneš hisense TV nekam priklapljat in povezovat se zgodba pač konča...

za rtvslo pa kak poptve in norotv pa hrvateke, pa je vejretno okej..in temu gre z roko v roki tudi cenovna in kvalitativna politika.

Kaj se konča? Nima HDMI-ja 2.1, da priklopim PC? Ostalo pa naprej ni več važno. Pomemben je panel in refresh rate. Sekundarno še kakšen je HDR.

• Všeč mi je
Reactions: koko23 in bpfc

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.193
695
113
Pred cca dvemi urami sem hotel napisati da Hisense niti ni tako slab televizor sploh za tako ceno kot je v trgovinah in mi je krepnil po dobrih dveh letih! Ton je, slike pa ni.....
Ni druge, jutri v trgovino po nekaj novega!

• Haha
Reactions: sajkek in delavec44

televizor

29. jul 2022
238
-21
28
  • Hisense is known for poor QA (Quality Assurance)/QC (Quality Control). Rtings does not test for QA/QC.
    Multiple issues shown on reddit.
  • Hisense has poor processing as reported by multiple redditor's experience, not just us.
    Rtings testing for Processing/Upscaling is flawed and does not match real world usage
  • Hisense has poor motion handling as reported by multiple redditor's experience, not just us.
    Rtings testing for motion handling is flawed and does not match real world usage.
  • Non US/Canada Users get the god awful Vidaa OS instead of GoogleTV. Even some US models also now use this garbage OS.
We would not recommend anyone purchase the Hisesne U6N unless you're throwing it outside and understand you'll be lucky to get 2 years out of it.

Hisense has, as usual, packed lots features to provide value to its more expensive rivals. But as always, the specs on paper can tell one story while the real-world performance tells another.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.954
2.642
113
Se pravi Hisense in Philips sta tam-tam, s tem da je še vseeno Philips malo boljši?

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.926
57
63
  • Hisense is known for poor QA (Quality Assurance)/QC (Quality Control). Rtings does not test for QA/QC.
    Multiple issues shown on reddit.
  • Hisense has poor processing as reported by multiple redditor's experience, not just us.
    Rtings testing for Processing/Upscaling is flawed and does not match real world usage
  • Hisense has poor motion handling as reported by multiple redditor's experience, not just us.
    Rtings testing for motion handling is flawed and does not match real world usage.
  • Non US/Canada Users get the god awful Vidaa OS instead of GoogleTV. Even some US models also now use this garbage OS.
We would not recommend anyone purchase the Hisesne U6N unless you're throwing it outside and understand you'll be lucky to get 2 years out of it.

Hisense has, as usual, packed lots features to provide value to its more expensive rivals. But as always, the specs on paper can tell one story while the real-world performance tells another.
Andrej, a to je vse, kar ti je uspelo zliti gnojnice na Hisense? Del tega, kar si prilimal se nanaša na Hisensov TV srednjega razreda U6N, mi se pa pogovarjamo o OLEDih. Drugi del se pa nanaša na Hisense model miniLED U8N v zelo pristranskem Trustedrereviews, ki na koncu ugotovi, da miniLED U8N ni tako dober, kot Philips OLED 809, kar mislim, da je vsakomur jasno, češ, rajši kupite Philipsa. Vse kaže, da Philipsov Danny Tack ne obiskuje razne avforume kar tako brez veze.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen