mikro leče
Resnčno pišeš neumnosti.Baje, ampak res baje se šušlja, da ima Philips že nano leče, menda tehnologija shera z Sonyem.
Pa bo potrebno vsako minuto stisniti gumb "nadaljuj" na pilotu, drugače ti TV ugasne.Da bodo ustrezali eco standardom, bodo vgradili start - stop.
Temu se reče začasno zadrževanje slike..Jaz sem včeraj mel pržgan Disney+ preko ps5 neki časa na meniju za izbiranje filmov/serij, ker je blo konec filma ko sem gledal. In potem ko sem recimo listal po meniju se je vidlo na zaslonu kvadratek od serije/filma.. Sem se kar malo ustrašil kaj je zdej to neki burn in. Samo je pol izginlo. Televizija LG oled C2
Samo čakam, ko bo TV doma in bo tamali naredil "minecraft" testTemu se reče začasno zadrževanje slike..
mimovrste. Piše, da bi danes moglo bit za prevzem.kje si vzel? če ni skrivnost
Tukaj imaš nastavitve.Evo... ravnokar naročil Philips 907 in grem danes po njega... prvo poročilo o prvih burn-inih sledi kmalu
Tukaj imaš.A za C9 imaš kakšne nastavitve?
Daj prosim napiši ko ga dobiš kako si z njim kaj zadovoljen.Evo... ravnokar naročil Philips 907 in grem danes po njega... prvo poročilo o prvih burn-inih sledi kmalu
philips je najboljsi tv na svetuDaj prosim napiši ko ga dobiš kako si z njim kaj zadovoljen.
Bom, ni še ga doma... nekaj so zaštrikali, zgleda da jih je martinovanje presenetloDaj prosim napiši ko ga dobiš kako si z njim kaj zadovoljen.