Tako kot turški hladilnik, zmrzovalnik, kuhinjsko ploščo, pečico, pralni stroj... da ne naštevam...Ne vem , če bo kateri tvegal in vzel turški televizor..
Vsekakor ne more biti sama kontrola Vestela, ki proizvaja nešteto televizorjev določenih znamk na nivoju Philipsa in ostalih proizvajalcev, ki proizvajajo samo svoje televizorje..!Tako kot turški hladilnik, zmrzovalnik, kuhinjsko ploščo, pečico, pralni stroj... da ne naštevam...
A je slabše od Kitajcev, kjer delajo Philips?
Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...Vsekakor ne more biti sama kontrola Vestela, ki proizvaja nešteto televizorjev določenih znamk na nivoju Philipsa in ostalih proizvajalcev, ki proizvajajo samo svoje televizorje..!
Vsak ima pravico do svojega mnenja in tako tudi ti..Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...
Beko ma večjo kontrolo kot Philips, ki ima podjetja v 60. državah posvetu, največja je? Ah, daj mir...
Edit: nimam nič od Beko, samo za primer...
Imaš prav...Vsak ima pravico do svojega mnenja in tako tudi ti..
Tveganje je vsekakor manjše, kot če vzameš Philips.Ne vem , če bo kateri tvegal in vzel turški televizor..
Tukaj se pogovarjava o televizorjih.. Kot drugo pa je Kitajska svetlobna leta pred turkami, kar se tiče različnih tehnologij..Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...
Beko ma večjo kontrolo kot Philips, ki ima podjetja v 60. državah po svetu, največja je? Ah, daj mir...
Edit2: Moj Philishave 9986 je narejen Kje? Kitajska... Piše... Stane pa ko diamant...
Kaj pomeni "pred turkami"? Misliš mogoče "pred Turki"?Tukaj se pogovarjava o televizorjih.. Kot drugo pa je Kitajska svetlobna leta pred turkami, kar se tiče različnih tehnologij..
Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...
Beko ma večjo kontrolo kot Philips, ki ima podjetja v 60. državah po svetu, največja je? Ah, daj mir...
Edit2: Moj Philishave 9986 je narejen Kje? Kitajska... Piše... Stane pa ko diamant...
Philips ima 5 firm na Kitajskem in eno na Poljskem, ki pa je namenjena samo za kompletiranje in leplenje nalepk , da se na ta način izognejo določenim EU davkom.philips dela tvje na poljskem, kot tudi sony, lg, tcl in ostali proizvajalci
če ne ločiš tvja od brivnika, si pa kr bebec ja.
Joj ne pisat neumnosti, če nisi na tekočem..Philips ima 5 firm na Kitajskem in eno na Poljskem, ki pa je namenjena samo za kompletiranje in leplenje nalepk , da se na ta način izognejo določenim EU davkom.
Ja Andrej, saj vem , da ima še v Braziliji 2 in v Rusiji eno, samo to za nas ni pomembno., pa tudi me preveč ne zanima.Joj ne pisat neumnosti, če nisi na tekočem..
Kdo mi govori...philips dela tvje na poljskem, kot tudi sony, lg, tcl in ostali proizvajalci
če ne ločiš tvja od brivnika, si pa kr bebec ja.
Je res?Tukaj se pogovarjava o televizorjih.. Kot drugo pa je Kitajska svetlobna leta pred turkami, kar se tiče različnih tehnologij..
Vse skupaj ima 13 poizvodnih obratov. Na Kitajskem 7.. In pa seveda poleg tovarne na Poljskem, ima še razvojni center v Gentu. Tako, da če kaj ne veš raje vprašaj, da ne boš pisal napačnih informacij.Ja Andrej, saj vem , da ima še v Braziliji 2 in v Rusiji eno, samo to za nas ni pomembno., pa tudi me preveč ne zanima.
Kdo mi govori...
Malo vprašaj strica googla, on ve vse...