OLED TV

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
214
-16
28
Tako kot turški hladilnik, zmrzovalnik, kuhinjsko ploščo, pečico, pralni stroj... da ne naštevam...
A je slabše od Kitajcev, kjer delajo Philips?
Vsekakor ne more biti sama kontrola Vestela, ki proizvaja nešteto televizorjev določenih znamk na nivoju Philipsa in ostalih proizvajalcev, ki proizvajajo samo svoje televizorje..!

• Objave ne odobravam
Reactions: bpfc

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.363
3.427
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Vsekakor ne more biti sama kontrola Vestela, ki proizvaja nešteto televizorjev določenih znamk na nivoju Philipsa in ostalih proizvajalcev, ki proizvajajo samo svoje televizorje..!
Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...
Beko ma večjo kontrolo kot Philips, ki ima podjetja v 60. državah po svetu, največja je? Ah, daj mir...

Edit: nimam nič od Beko, samo za primer...
Edit2: Moj Philishave 9986 je narejen Kje? Kitajska... Piše... Stane pa ko diamant...

• Všeč mi je
Reactions: bpfc

televizor

29. jul 2022
214
-16
28
Ne me hecat... Saj, OK, stojiš za svojo firmo, samo ne mislit, da smo vsi bebci...
Beko ma večjo kontrolo kot Philips, ki ima podjetja v 60. državah po svetu, največja je? Ah, daj mir...

Edit2: Moj Philishave 9986 je narejen Kje? Kitajska... Piše... Stane pa ko diamant...
Tukaj se pogovarjava o televizorjih.. Kot drugo pa je Kitajska svetlobna leta pred turkami, kar se tiče različnih tehnologij..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.567
9.809
113
40
MB

philips dela tvje na poljskem, kot tudi sony, lg, tcl in ostali proizvajalci :D

če ne ločiš tvja od brivnika, si pa kr bebec ja.

televizor

29. jul 2022
214
-16
28
Ja Andrej, saj vem , da ima še v Braziliji 2 in v Rusiji eno, samo to za nas ni pomembno., pa tudi me preveč ne zanima.
Vse skupaj ima 13 poizvodnih obratov. Na Kitajskem 7.. In pa seveda poleg tovarne na Poljskem, ima še razvojni center v Gentu. Tako, da če kaj ne veš raje vprašaj, da ne boš pisal napačnih informacij. ;)