OLED TV

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
214
-16
28
Pametuje nekdo ki pol leta nazaj niti ni vedel kaj je oled. Pa če si frajer pa hočeš imet res top robo nabaviš Panasonic, kakšen Sony neki.
Za mene osebno sta oba odlična vendar bi vseeno kar se tiče kvalitete slike dal nekoliko prednosti Sonyu. Predvsem zaradi nekoliko boljšega procesiranja slike in gibanja slike.. In pa predvsem zaradi ostrine, ker tukaj Panasonic kar konkretno zaostaja napram drugim proizvajalcem. Panasonic ima zelo mehko sliko, tako, da kateri imajo pri televizorju radi odlično ostrino slike, potem Panasonic ni najbolj primeren.. Ima pa Panasonic nekako najbolj natančen prikaz barv. Seveda so tudi ostali odlični kar se tiče tega, vendar Panasonic tukaj nekoliko izstopa. Zato treba pri televizorju vedno pogledat, da ima televizor čim manj minusev in ostalih anomalij, in čim več dobrih lastnosti.

• Všeč mi je
Reactions: Tim

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Se usaja nekdo ki v tej temi nezna napisti drugega kot stalno da Sony je najboljši in jaz sem ga kupil ker imam denar. Ostali ste pa reveži.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Se usaja nekdo ki v tej temi nezna napisti drugega kot stalno da Sony je najboljši in jaz sem ga kupil ker imam denar. Ostali ste pa reveži.

Ne razumeš fore, pač parodija na to vaše kregarjenje in hkrati mi je fora ker vem da bo vsaj eden resno vzel, skočil in popizdil, žal si tokrat bil to ti:valjamse: Sicer pa ja, imaš prav, glede na 200€ razlike v ceni moraš res imeti fulll denar da si to lahko privoščiš :bonk:

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Sam imam Philips oled sedaj cc 5let. Kar se tiče hitrosti delovanja, kvalitete slike itd nimam pripomb. Ok kot sem že nekaj časa nazaj napisal se je pojavil burnin, ki pa trenutno še ni nadležen. Ampak kolikor ste tukaj pisali se je v novejših različicah to popravilo, da je zaščita sedaj boljša. Je pa tako, da se glede kvalitete slike prepirat je tako tako ker razliko bi vidli samo, če je več tvjev skupaj. Ko ga imaš doma pa tako vsak od teh zgleda super in tistih par % razlike med firmami ne predstavlja neke razlike, ki bi jo povprečen uporabnik zaznal. Vzameš kar ti je všeč glede Os in funkcij tv. Ostalo, ko bo tv doma ni važno.
Sem za primerjavo pa sem prej imel Panasonic plazmo, ki je prav tako delala ok in po 7 letih crknila.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.515
1.100
113
Če lahko tukaj vskočim... Ali se da dobiti posodobitev (kodek?), da bi iz USB ključka lahko gledal več filmov/risank? Žal kakšnih ne prebere...

Gre pa se za Samsung UE40J5100AWXXH 02