Za mene osebno sta oba odlična vendar bi vseeno kar se tiče kvalitete slike dal nekoliko prednosti Sonyu. Predvsem zaradi nekoliko boljšega procesiranja slike in gibanja slike.. In pa predvsem zaradi ostrine, ker tukaj Panasonic kar konkretno zaostaja napram drugim proizvajalcem. Panasonic ima zelo mehko sliko, tako, da kateri imajo pri televizorju radi odlično ostrino slike, potem Panasonic ni najbolj primeren.. Ima pa Panasonic nekako najbolj natančen prikaz barv. Seveda so tudi ostali odlični kar se tiče tega, vendar Panasonic tukaj nekoliko izstopa. Zato treba pri televizorju vedno pogledat, da ima televizor čim manj minusev in ostalih anomalij, in čim več dobrih lastnosti.Pametuje nekdo ki pol leta nazaj niti ni vedel kaj je oled. Pa če si frajer pa hočeš imet res top robo nabaviš Panasonic, kakšen Sony neki.
Pametuje nekdo ki pol leta nazaj niti ni vedel kaj je oled. Pa če si frajer pa hočeš imet res top robo nabaviš Panasonic, kakšen Sony neki.
Za mene osebno sta oba odlična vendar bi vseeno kar se tiče kvalitete slike dal nekoliko prednosti Sonyu.
Ti se raje xenonk drži.
Napisal sem samo, da imam Sony in da ga ne reklamiram, ker ga eni hvalijo, eni pa ne in da se tega ne grem...Se usaja nekdo ki v tej temi nezna napisti drugega kot stalno da Sony je najboljši in jaz sem ga kupil ker imam denar. Ostali ste pa reveži.
Se usaja nekdo ki v tej temi nezna napisti drugega kot stalno da Sony je najboljši in jaz sem ga kupil ker imam denar. Ostali ste pa reveži.
Kje si se pa ti najdu v tem zapisu? Govora je o avtofunu.Napisal sem samo, da imam Sony in da ga ne reklamiram, ker ga eni hvalijo, eni pa ne in da se tega ne grem...
A je to narobe?
Kje si se pa ti najdu v tem zapisu? Govora je o avtofunu.
Svetujem ti še kakšne tabletke proti glavobolu.Dejte nehat prosim, jaz sem tik pred zaključom naročila za Philipsa
Svetujem ti še kakšne tabletke proti glavobolu
Imam sanval na recept, sicer zgolj za potovanje (dolge lete)Svetujem ti še kakšne tabletke proti glavobolu.
Lg tudi ne omogoča DTS zvoka, pa HDR10+ (dinamični metapodatki) itd.. Lg je poleg Samsunga nekakšen polizdelek.. Kar se tiče odzivnosti ni to Philips izpred 10 let nazaj.. Vmesnik je zelo odziven, kakor tudi sam Android itd..
Ja, kako naj pa "televizorAndrej" drugače prodaja svojo Philipsovo robo, kot da zapiše, da sta LG in Samsung polizdelka.Od kdaj sta LG in Samsung polizdelka?