Saj ne more omenit, če TPV-Philips ni prisoten na Ameriškem tržišču.. Prav tako ne Panasonic.ne vem če je ded sploh omenil philips....
Ker jim Ameriški trg ni zanimiv, pa tudi cenovno bi se teško kosali z TCL in Hisense. Ki pač nekako poleg Vizia obvladujeta Ameriški trg.zakaj ni, če pa so najboljši TVji na svetu. neugodno
pa si ti mal lažnjivca?
Contact Philips Support | Philips
Contact Philips customer service team for personal help on all your product related questions. Choose your support topic and contact options below.www.usa.philips.com
Evo.. moj Philips OLED POS9002/12 počasi spušča dušo... Že dlje časa je vse po sredini vse rumeno in določeni "kristali" ob robu so defektni. Tudi Burn-Ina je kar precej. Sam sem si rekel da OLED-a nikoli več. Spogledujem se z Samsungom QN95B Neo QLED 4K, amapk žena pravi, da hoče zadaj lučke To pomeni da moram spet kupit Philipsa... Kaj naj naredim ?
Philips ima sicer nek LCD TV ampak dvomim, da je to neka super roba. Ve kdo mogoče kako je kaj s tem OLEDom ?
PHILIPS OLED TV 55OLED707/12. Mimovrste ga ima za 1299€.
Če sem za test samo izklopil ambilight, pa se ne morem navadit, da mi zadaj nekaj ne sveti. A nimajo vsi enakih panelov ?Vzemi OLED Sony-ja, LG-ja, Samsunga…
Na Philipsa pa cimprej pozabi.
amapk žena pravi, da hoče zadaj lučke To pomeni da moram spet kupit Philipsa... Kaj naj naredim ?
Pocakaj, da se oglasi uporabnik televizor, pa ne bos imel druge izbire kot PanasonicEvo.. moj Philips OLED POS9002/12 počasi spušča dušo... Že dlje časa je vse po sredini vse rumeno in določeni "kristali" ob robu so defektni. Tudi Burn-Ina je kar precej. Sam sem si rekel da OLED-a nikoli več. Spogledujem se z Samsungom QN95B Neo QLED 4K, amapk žena pravi, da hoče zadaj lučke To pomeni da moram spet kupit Philipsa... Kaj naj naredim ?
Philips ima sicer nek LCD TV ampak dvomim, da je to neka super roba. Ve kdo mogoče kako je kaj s tem OLEDom ?
Itak da ni bistvene razlike v kvaliteti slike, so pa malo bolj občutne razlike drugje. Tako da ja kdor ne more brez ambilighta pač naj vzame filips. Če pa razen kvalitetne slike nimaš kakšnih drugih zahtev pa vzameš najboljši price performance, kar pa filips definitivno ni.Hehe, meni je zanimivo kak ste vsi prepricani da bi enega zraven drugega izbrali glih svojega omiljenega.
medtem pa ima kar nekaj trgovcev recimo problem locit 4 lcdje istega ranga med sabo, pa so vecje razlike kot pri oledih.
Je pa res da so tvji zmontirani v steno pa se vidijo samo ekrani
Philips ima na solanju za trgovce letos wall, z middle range 50hz lcdji.Itak da ni bistvene razlike v kvaliteti slike, so pa malo bolj občutne razlike drugje. Tako da ja kdor ne more brez ambilighta pač naj vzame filips. Če pa razen kvalitetne slike nimaš kakšnih drugih zahtev pa vzameš najboljši price performance, kar pa filips definitivno ni.
Pa tvje v trgovini pod lampami primerjat je tud bolj tako. A pri nas imajo kje dark room da res lahko tvje med sabo primerjaš?
Ne razumem dobro, kaj si hotel s tem povedati, ali lahko malo obrazložiš?Philips ima na solanju za trgovce letos wall, z middle range 50hz lcdji.
OLEDi POS9002 so imeli vgrajene panele, ki so bili nepravilno skladiščeni, in so bili nekoliko ukrivljeni, in posledično bolj dovzetni do okvar.Evo.. moj Philips OLED POS9002/12 počasi spušča dušo... Že dlje časa je vse po sredini vse rumeno in določeni "kristali" ob robu so defektni. Tudi Burn-Ina je kar precej. Sam sem si rekel da OLED-a nikoli več. Spogledujem se z Samsungom QN95B Neo QLED 4K, amapk žena pravi, da hoče zadaj lučke To pomeni da moram spet kupit Philipsa... Kaj naj naredim ?