OLED TV

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.068
10.843
113
kod Džej-Zija
Ali si lahko malo bolj jasen kje nekritično hvalim LG, in kaj bi moral še dodati, da nebi bile "delne informacije"?
Ko uporabnik sprašuje, kateri TV naj nabavi, vidva tiščita naprej vsak svojo znamko. Za objektivnost bi morala pa v primerjavo vključiti tudi ostale kvalitetne znamke in nepristransko našteti prednosti in slabosti enih in drugih. Sta "iz foha" in naj bi imela več znanja od navadnih uporabnikov. Kar ne pomeni, da so vajini posti tozadevno vsebinsko najkvalitetnejši.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.381
3.478
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ko uporabnik sprašuje, kateri TV naj nabavi, vidva tiščita naprej vsak svojo znamko. Za objektivnost bi morala pa v primerjavo vključiti tudi ostale kvalitetne znamke in nepristransko našteti prednosti in slabosti enih in drugih. Sta "iz foha" in naj bi imela več znanja od navadnih uporabnikov. Kar ne pomeni, da so vajini posti tozadevno vsebinsko najkvalitetnejši.
Ne se sekirat...
Imej, kar ti paše, poglej na spletu vse ocene, primerjave... pa je...
Jaz imam pač Sony, pa ne reklamiram, ker ga eni hvalijo, eni grajajo, pa mi ni glih...
Meni paše. Kupi, kar paše tebi...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.653
9.865
113
40
MB
v Philips sceno spada TCL in hisense. Slednji se pa vneto preriva naprej.

ti to malo pavšalno.

tcl je drugače itak že drugi največji proizvajalec tvjev globalno, hisense pa zaenkrat bolj pobira delež b brandom, je pa spet razlika pri njih med eu in usa ponudbo.
philips je v tej primerjavi palček ki želi krepit svoj delež predvsem v eu, ki je pač največji trg za premium segment. niti znamka ni globalno prisotna.

• Všeč mi je
Reactions: bpfc

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.929
11.057
113
ne po obsegu, ampak po tehnologiji, ceni, razvoju in podobno. bolj scena renault v avto svetu, ki se pač direktno ne more primerjati s sveto trojico :evil:

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.922
57
63
ne po obsegu, ampak po tehnologiji, ceni, razvoju in podobno. bolj scena renault v avto svetu, ki se pač direktno ne more primerjati s sveto trojico :evil:
Če gledaš po tehnologiji, razvoju, je naprimer Hisense edina firma, ki ima v svojem programu laserske Tveje, od TCLa pa lahko že drugo leto pričakujemo proizvodnjo OLED panelov. Cenovno sta pa tako Hisense, kot TCL zelo ugodna.

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
238
-21
28
Če gledaš po tehnologiji, razvoju, je naprimer Hisense edina firma, ki ima v svojem programu laserske Tveje, od TCLa pa lahko že drugo leto pričakujemo proizvodnjo OLED panelov. Cenovno sta pa tako Hisense, kot TCL zelo ugodna.
Pozabil si na BOE. Proizvodnja bi lahko stekla še letos..

televizor

Forumski Philips zastopnik
29. jul 2022
238
-21
28
BOE je velik proizvajalec panelov. Gre za enako WOLED tehnologijo, kar me spominja na špionažo in fotografiranje vezij in proizvodnje LG OLED panelov, izraelskih agentov, v korist kitajcev, pred desetimi leti.
Mislim, da ima BOE dovolj znanja, da res ni potrebe, da bi se posluževali takšnih zadev..

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.922
57
63
Mislim, da ima BOE dovolj znanja, da res ni potrebe, da bi se posluževali takšnih zadev..
Kljub ukradeni tehnologiji je trajalo 10 let, da jim je uspelo izdelati prve panele.

"According to prosecutors, circumstantial evidence suggests that circuit diagrams of the two companies’ active-matrix organic light-emitting diode, or Amoled, display technology have been leaked to their rivals in China and Taiwan, including the BOE Technology Group in China, and AU Optronics Corp. in Taiwan..."