No, vidva sta dve plati kovanca. En hvali philipsa, drugi LGja, noben pa na stvari ne pogleda objektivno.
Verjetno si spregledal, da imam tako SONY-ja kot LG-ja
Pred tem imeli filipe v bajti
No, vidva sta dve plati kovanca. En hvali philipsa, drugi LGja, noben pa na stvari ne pogleda objektivno.
Kaj sem pa napisal neobjektivno?No, vidva sta dve plati kovanca. En hvali philipsa, drugi LGja, noben pa na stvari ne pogleda objektivno.
Ali si lahko malo bolj jasen kje nekritično hvalim LG, in kaj bi moral še dodati, da nebi bile "delne informacije"?
Imam Philipsa serije 7 z ambilightom že 11 let, razen tega da podpore za aplikacije že zdavnaj ni več (rešeno z chromecastom), še vedno dela in nič ne kaže da bi kmalu nehal.Ja Andrej, kolikor je meni poznano LGejev TV zdrži vsaj 8-10 let in več. Za Philipsa pa praviš, da mu je delovna doba 4-5 let.
Ko uporabnik sprašuje, kateri TV naj nabavi, vidva tiščita naprej vsak svojo znamko. Za objektivnost bi morala pa v primerjavo vključiti tudi ostale kvalitetne znamke in nepristransko našteti prednosti in slabosti enih in drugih. Sta "iz foha" in naj bi imela več znanja od navadnih uporabnikov. Kar ne pomeni, da so vajini posti tozadevno vsebinsko najkvalitetnejši.Ali si lahko malo bolj jasen kje nekritično hvalim LG, in kaj bi moral še dodati, da nebi bile "delne informacije"?
Ne se sekirat...Ko uporabnik sprašuje, kateri TV naj nabavi, vidva tiščita naprej vsak svojo znamko. Za objektivnost bi morala pa v primerjavo vključiti tudi ostale kvalitetne znamke in nepristransko našteti prednosti in slabosti enih in drugih. Sta "iz foha" in naj bi imela več znanja od navadnih uporabnikov. Kar ne pomeni, da so vajini posti tozadevno vsebinsko najkvalitetnejši.
Tukaj se pogovarjajo o OLED, ti pa kažeš slike low end TV-jev z local dimmingom. Temu jaz rečem zavajanje... ne "odpiranje oči".Ne samo odpiram oči ljudem.. Da ne bodo mislili, da je Lg kakšna kvaliteta televizorja;-)
v Philips sceno spada TCL in hisense. Slednji se pa vneto preriva naprej.
Če gledaš po tehnologiji, razvoju, je naprimer Hisense edina firma, ki ima v svojem programu laserske Tveje, od TCLa pa lahko že drugo leto pričakujemo proizvodnjo OLED panelov. Cenovno sta pa tako Hisense, kot TCL zelo ugodna.ne po obsegu, ampak po tehnologiji, ceni, razvoju in podobno. bolj scena renault v avto svetu, ki se pač direktno ne more primerjati s sveto trojico
Pozabil si na BOE. Proizvodnja bi lahko stekla še letos..Če gledaš po tehnologiji, razvoju, je naprimer Hisense edina firma, ki ima v svojem programu laserske Tveje, od TCLa pa lahko že drugo leto pričakujemo proizvodnjo OLED panelov. Cenovno sta pa tako Hisense, kot TCL zelo ugodna.
BOE je velik proizvajalec panelov. Gre za enako WOLED tehnologijo, kar me spominja na špionažo in fotografiranje vezij in proizvodnje LG OLED panelov, izraelskih agentov, v korist kitajcev, pred desetimi leti.Pozabil si na BOE. Proizvodnja bi lahko stekla še letos..
Mislim, da ima BOE dovolj znanja, da res ni potrebe, da bi se posluževali takšnih zadev..BOE je velik proizvajalec panelov. Gre za enako WOLED tehnologijo, kar me spominja na špionažo in fotografiranje vezij in proizvodnje LG OLED panelov, izraelskih agentov, v korist kitajcev, pred desetimi leti.
Kaj ti misliš, da sem se jaz izmislil, kar sem zapisal?Mislim, da ima BOE dovolj znanja, da res ni potrebe, da bi se posluževali takšnih zadev..
Kljub ukradeni tehnologiji je trajalo 10 let, da jim je uspelo izdelati prve panele.Mislim, da ima BOE dovolj znanja, da res ni potrebe, da bi se posluževali takšnih zadev..