Ja guru tomi, še dobro, da si se slikal, da vidim, kako izgledaško ni več argumentov, pa se začne žaljenje, al kak že
Ja guru tomi, še dobro, da si se slikal, da vidim, kako izgledaško ni več argumentov, pa se začne žaljenje, al kak že
tole bo očitno kar držalo, philips je še samo znamka, ni več tisti philips philips...
Who makes TVs under the Philips brand? | en.tab-tv.com
en.tab-tv.com
Naslednja stopnja minileda je micro led, ali nekak podobna oznaka. Mislim da je Samsung naredil takšen model.kateri tv je miniled?
Ah, to je slika praprapra....staršev.Ja guru tomi, še dobro, da si se slikal, da vidim, kako izgledaš
aja zamenjal mini za micro, zato sem vprašal.... štekam.Naslednja stopnja minileda je micro led, ali nekak podobna oznaka. Mislim da je Samsung naredil takšen model.
Osvetlitev ozadja opravljajo mikroledice, katero krmilijo vsako posebej, oziroma ugašajo.
Ne me držat za točen naziv (mikro- mini), ker sem pred časom prebral recenzijo o tem, in ker ne kupujem nov TV, sem samo na hitro prebral.
Tukaj je črna res črna, ker se osvetlitev na tistem mestu ugasne. Celo naj bi bilo boljše od OLED - a, pa še ni burnina.
Poiskal bom recenzijo.
Kot sem že zgoraj napisal, nimaš pojma o ničemer, samo lapaš in mi smetiš temo. Eno je proizvajat TVeje pod lastnim imenom v Evropi, povsem drugo je pa kompletiranje proizvodov iz Kitajske, in lepiti nalepko Made in Europe, in s tem plačevati manjše davke, zraven pa še skrivati ime prava firme.seveda drži, to ni sploh debata, ampak tisto pol dalje o davkih pa je spet ostržkova pogruntavščina, čisto vsi proizvajalci delajo tvje za evropo na poljskem
aja zamenjal mini za micro, zato sem vprašal.... štekam.
Kot sem že zgoraj napisal, nimaš pojma o ničemer, samo lapaš in mi smetiš temo. Eno je proizvajat TVeje pod lastnim imenom v Evropi, povsem drugo je pa kompletiranje proizvodov iz Kitajske, in lepiti nalepko Made in Europe, in s tem plačevati manjše davke, zraven pa še skrivati ime prava firme.
Mini LED je samo izboljšana verzija FALDa. MicroLED je pa samosvetleč in nima nobenega osvetljevanja ozadja. Sem pa mišljenja, da nobena od teh tehnik nima svetle prihodnosti, ker so stroški izdelave previsoki. Prihodnost imajo OLEDi, laboratorijsko so dosegli že občutno višjo svetilnost, in pa QLEDi v pravem pomenu kratice, kar pomeni, da so samosvetleči.Naslednja stopnja minileda je micro led, ali nekak podobna oznaka. Mislim da je Samsung naredil takšen model.
Osvetlitev ozadja opravljajo mikroledice, katero krmilijo vsako posebej, oziroma ugašajo.
Ne me držat za točen naziv (mikro- mini), ker sem pred časom prebral recenzijo o tem, in ker ne kupujem nov TV, sem samo na hitro prebral.
Tukaj je črna res črna, ker se osvetlitev na tistem mestu ugasne. Celo naj bi bilo boljše od OLED - a, pa še ni burnina.
Poiskal bom recenzijo.
Evo....aja zamenjal mini za micro, zato sem vprašal.... štekam.
drugače pa royal Philips kot tak, je samo še v zdravstvu.
letos so prodali še sektor gospodinjskih aparatov za 3 miljarde + licenčnina za ime za naslednjih 15 let ne ukvarjajo se oni več z biznisi z 8 % rvcja
Ne vem, kaj si hotel s tem povedati. Da ne boš smetil moje teme, bi ti svetoval, da odpreš svojo, pa če nimaš kaj pametnega za napisat, si pa limaj smeškote.ti si en tak hondaš iz tv sveta
Sony je nateg v tem smislu, da za enako kvaliteto plačaš še nekaj 100€ za firmo.Dobro, Sony je nateg, Philips je kitajec za renomiranim imenom... vse bomo počasi poscali. A je sploh kaj še solidno a še počakamo ene 5 let? Pol pa svetuj kaj ne zdaj za kupit če poznaš zadeve.
705 in 805 sta lanska modela, 805 ima vgrajen boljši procesor, oba pa imata slabo burn-in zaščito. Nimata HDMI 2.1 podpore, kot tudi ne podpirata AV1, ki pa je danes že nuja.Jaz sem bil vedno proti Philipsu, potem sem pa, jasno, ker se zarečenega kruha poje največ, končal ravno na tem. Pogoj je namreč bil android, pa DTS dekoder, mulci so težili še za Ambilight. Vse (razen Amiblighta) je nudil tudi Sony, a za skoraj tretjino višjo ceno. In smo vzeli Philipsa. Zaenkrat ful zadovoljen, slika lepa, dela hitro, meniji (razen nastavitev) so ok, daljinec kvaliteten. Imam model 705, ki je enak 805, samo da nima načina slike Ai. Važno mi je bilo, da zna preko optike ven pošiljati DTS in to dela brez pripomb.