Evo danes sem si vzel malo več časa in šel pogledat v BigBang, sem ravno imel dobro urco+ časa. Moram rečt da sem kar dobro predrkal zadeve, prodajalec je bil prijazen, ustrežljiv, si je vzel čas. Probavala sva vse, od mkv-jev na ključku, do TV signala, od športa do filmov, do načinov, prav tako 4K vsebine itd. Pa moram rečt da mi je bil zelo zelo zelo všeč Philips, je tudi na Androidu ter zelo hiter. Slika pa od vseh kar sem gledal na nek način najboljša. Kar je dodaten plus, cena. So morda malenkost dražji od LG-ja ter kar nakaj cenejši od Philipsa. Razstavljena je bila sicer lanska serija 805, letošnji 806 pa so malenkost dražji. Opcija je tudi ekvivalent Sony-u A90 ter LG-ju G in sicer serija 936 ki bi naj imela enak LG-jev EVO OLED zaslon kot ga imata prej našteta, cena tudi dobra. Sicer se ne spomnim točno kaj smo tukaj rekli o Philpsu, ampak zakaj Philips ni opcija? Zakaj je vedno drkarija zgolj med LG in Sony-jem? Prodajalec tudi prav glede pokvarljivosti da se ne spomni nazadnje kdaj bi dobil kak Philips na reklamacijo da to menda naj ne bi bil problem? Namreč v glavi imam iz raznih preteklih debat da je Philips zmagovalec v pokvarljivosti? Aja pa cel sistem je ultra ultra hiter. Npr. 55OLED805 je 1199€ in mi je npr. celostno bistveno bolj všeč kot primerljiv lanski C1 od LG-ja. Letošnji 55 inčni 806 z drugim procesorjem ter 4 stranskim Ambilightom pa je zgolj 100€ dražji, se pravi 1299€. Zraven pa še je do 23.12. akcija da dobiš gratis soundbar za nekaj 100€. Je za razmislit...