Panel je isti, je pa razlika v procesiranju slike. Razlike vseeno niso velike in če ti android ni prioroteta, komot vzameš LG-ja.
LG dizajn,tud men ni všeč.Tak jajčasto se mi vse skup zdi.Bela tehnika,mi je všeč LG.Dizajn funkcije aparatov itd.So pa tud men všeč bolj Sony in Philips ter Toshiba dizajn.Ne me napak razumet, nisem več v tem filmu, zadnji LCD sem kupim 5 let nazaj. Pač kak Sony mi izgleda vizualno dost bolj top. Verjamem da ima kovinski podstavek, odlično da ga ima za 2 jurja, blagor njim. Ampak saj veš, kovinski podstavek je lahko tak ali drugačen. Ne pravim da ta tvoja C serija slabo izgleda, niti ne vem kaj sem gledal. Vem samo da sem bil na OLED oddelku in mi LG nekako ni potegnil. Sliko pa so itak imeli vsi odlično na tistih 4k videjih... Saj pravim, morda je to tisti predsodek, tudi ko vidim Hyundaia za 50k se zgrozim pa je verjetno odličen avtomobil.
Jajačasto? Govora je o OLED TVju, ki je več al manj zaslon pa okrog centimeter roba. Ok, če ga ne daš na steno, je še podstavek spodaj.LG dizajn,tud men ni všeč.Tak jajčasto se mi vse skup zdi.Bela tehnika,mi je všeč LG.Dizajn funkcije aparatov itd.So pa tud men všeč bolj Sony in Philips ter Toshiba dizajn.
Ko sem kupoval pred parimi leti, je bil tudi Sony v prvem planu, ampak sem dobil takrat 65" LG OLEDa za 2k, medtem ko je bil primerjliv Sony 3k. Najbolj sem bil skeptičen glede WebOS, ampak sem itak nameraval gor priklopit Apple TV. Sem pa na koncu ugotovil, da je bil na tistih letnikih WebOS za moj use case bolj prednost kot slabost. Od takrat res nisem preveč spremljal, ampak bi najbrž danes ponovno vzel LGja, glede na to kar sem videl, se mi še vedno zdijo LG OLEDi kar top.Pa ne... ne govorim da sam ne bom kupil LG-ja ker je verjetno price performance, pač pogovarjamo se...Pa se ti zdi Sony 2-3x dražji v enakem rangu?
The Sony A80J OLED and the LG C1 OLED are amazing TVs capable of turning pixels off individually to produce deep inky blacks with a near-infinite contrast ratio. You can't go wrong with either, but they do have some differences. The LG offers a bit more for gamers, with two more HDMI 2.1 ports than the Sony and VRR and ALLM support. The Sony is supposed to receive it in a future update. The Sony, however, has better out-of-the-box accuracy, although this can vary from unit to unit.
To so pac valovi, 10 let nazaj se je pri nas prodalo 80 % lg tvjev do danes ko lahko ta procent skoraj z 10 delimo pa smo se velikodusni.Pa ne... ne govorim da sam ne bom kupil LG-ja ker je verjetno price performance, pač pogovarjamo se...Pa se ti zdi Sony 2-3x dražji v enakem rangu?
936 ima “evo”Kot vem Philips nima modela z OLED evo panelom tako da z G serijo in A90 se ne more kostati z ostalimi serijami pa se njihovi modeli lahko primerjajo. Razlike so majhne, za povprečnega uporabnike niti ne zaznavne. Na koncu pa pretehtajo osebne preference ali pa cena. Pa vsak ima kakšno funkcijo oz. lastnost, ki jo drug nima.
Pomoje je ravno zaradi cene lg C serija še zmeraj best buy.