Če hočeš android se nabavi Nvidia Shield, ker android tv na podhranjenih tv-jih zgleda uporabniška izkušnja bolj bogo.Kaj točno je tale Fire Stick 4k?
Meni namreč tudi Android nenormalno šteka že od novega. Pa sem takrat kupil najboljši tv za ta denar. Nek SONY (ni OLED).
Super bi bilo, če bi lahko zadevo nekako zrihtal, ker slika je res top!
Na android tv sony, katerega imam letnik 2015 je android postal neuporaben tudi za KODI-ja, ker izredno počasi odpira, zato sem rešil z amazanovim fire tv stickom, kateri deluje v nulo v primerjavi z android tv-jem.kaj pa zahtevaš od androida na TVju,
meni je primarno da dela KODI in dela BP, pa potem YT...ostalo pa ni več odločilne potrebe.
Poznam. Obstaja že dolgo, vozi robo iz avstrije/nemčije. Je ok. Je pa to bolj na keš oziroma enkratno plačilo. Štacuna je na Kajuhovi (blizu Ikee).
Za ta denar je c11 absolutni best buy. Kupiš še Shielda (če rabiš android) in si zmagal.
Tudi jaz v preteklosti pri njemu kupil več stvari, še garancijo je zrihtal BP.Poznam. Obstaja že dolgo, vozi robo iz avstrije/nemčije. Je ok. Je pa to bolj na keš oziroma enkratno plačilo. Štacuna je na Kajuhovi (blizu Ikee).
Za ta denar je c11 absolutni best buy. Kupiš še Shielda (če rabiš android) in si zmagal.
Zadnji tv vzel tam. Ko je bil na zalogi, prišel, so ga pred mano odprli in preverili če dela, plačal, odpeljal. Kar nekaj let prej pa vzel kamero, plačal po povzetju.Pozna kdo mediamarket, namrec imajo najugodnejso ceno za c11 55”, in sicer 980€?
Pozna kdo mediamarket, namrec imajo najugodnejso ceno za c11 55”, in sicer 980€?
V barvi, C11 je črn, C12 pa mislim, da je bel.Kakšna pa je razlika med C11 in C12? Namreč cena je enaka...
Govora je o hrbtišču televizije.V barvi, C11 je črn, C12 pa mislim, da je bel.
Govora je o hrbtišču televizije.