Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Napisal si: dolgo so rabili.
Torej kak je kriterij...kdaj je dolgo, kdaj je hitro...? Itd. Po kakih standardih in izkusnjah si to ocenil?
Kar se "standardov" tiče me bolj zanima, kakšne bodo kazni...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Napisal si: dolgo so rabili.
Torej kak je kriterij...kdaj je dolgo, kdaj je hitro...? Itd. Po kakih standardih in izkusnjah si to ocenil?
Izgleda, da pustiš precej sledi, glede na to, da so policisti osumljence na koncu prijeli na podlagi dokazov. Vprašanje je zgolj, zakaj mora biti pri nas dokazno breme tako visoko, da je koncu pretepenih 5 žensk, da ženske po nekajkrat prijavljajo družinsko nasilje, pa policija lahko resno posreduje, šele ko mož ženi pošlje v glavo kroglo itd.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kake sledi pustis ko s pestjo udarjas po zrtvi? Kako tako sled zavarujes? Dej razlozi nam ko tok obvladas to tematiko.
Kakšno pomanjkanje ?Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Ob pomanjkanju policajev se boš moral kar privaditi na nižji standard varnosti in si boš moral pač omisliti varnostno službo da bo pazila nate.
Odgovori na to kar sem te vprasal. Ce odgovora ne poznas (izgleda/mislim da/menim pomeni da ga ne poznas) potem prosim da ne pametujes dalje.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Izgleda, da pustiš precej sledi, glede na to, da so policisti osumljence na koncu prijeli na podlagi dokazov. Vprašanje je zgolj, zakaj mora biti pri nas dokazno breme tako visoko, da je koncu pretepenih 5 žensk, da ženske po nekajkrat prijavljajo družinsko nasilje, pa policija lahko resno posreduje, šele ko mož ženi pošlje v glavo kroglo itd.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kake sledi pustis ko s pestjo udarjas po zrtvi? Kako tako sled zavarujes? Dej razlozi nam ko tok obvladas to tematiko.
Operative je cca 3000 na 2mio... torej 150 na 100000Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kakšno pomanjkanje ?Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Ob pomanjkanju policajev se boš moral kar privaditi na nižji standard varnosti in si boš moral pač omisliti varnostno službo da bo pazila nate.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_police_officers
390 na 100 000 prebivalcev
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Odgovori na to kar sem te vprasal. Ce odgovora ne poznas (izgleda/mislim da/menim pomeni da ga ne poznas) potem prosim da ne pametujes dalje.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/poziv-k-pomoci-romski-druzini-tudija/315877
Kaj lahko pa policija in lokalci povedo o njih? Samo zavoljo realne slike. Podpiram pridno vedenje ampak glede na pripadnost sem upravičeno skeptičen.