Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz
Ne vem, če ste gledali zadnjič na A kanalu Svet. V Mariboru policaj ustavi dva mlada Cigana na skuterju. Cigan snema postopek skrivaj na mobitel. Cigan reče nekaj drugemu v ciganščini. Na posnetku se čuje, kako reče policaj Ciganu: kaj je s tabo, kaj si bolan?
Ne gospod..nisem bolan..
Policaj: pol pa govori slovensko..kak naj jaz vem, da mi zdaj nisi recimo jebal mater?
Pa še reče policaj: upam, da se srečava v civilu..
Citat:
Ob tem so opozorili, da bi prisilna izselitev pripadnikov romske skupnosti iz njihovih, četudi nelegalnih, bivališč, pomeni kršitev človekovih pravic in temeljnih svoboščin.
Citat:
Morebitna preselitev bi morala biti izvedena zakonito in v skladu z najvišjimi standardi mednarodnih organizacij s področja človekovih pravic," so poudarili pri varuhu.
Aha, ''zadevo je treba prvo preverit v tem in tem postopku, nato je treba začeti ta in ta postopek itd.'' Ne ne, zadeva je precej jasna - tale policaj si zasluži vsaj suspenz, če ne odpovedi. Je sramota za vse policaje, ki svoje delo opravljajo normalno.Citat:
Uporabnik krko pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz
Ne vem, če ste gledali zadnjič na A kanalu Svet. V Mariboru policaj ustavi dva mlada Cigana na skuterju. Cigan snema postopek skrivaj na mobitel. Cigan reče nekaj drugemu v ciganščini. Na posnetku se čuje, kako reče policaj Ciganu: kaj je s tabo, kaj si bolan?
Ne gospod..nisem bolan..
Policaj: pol pa govori slovensko..kak naj jaz vem, da mi zdaj nisi recimo jebal mater?
Pa še reče policaj: upam, da se srečava v civilu..
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/JoELmTrp7b4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Pa ti si pravi jasnovidni fenomenCitat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Sumim, da sta bila kriva zločina 'preveč pigmenta v koži'.