Če smem en komentar na gornji link podati, ker vidim, da je vsem to top oh in sploh best shit ever. #biblija
Pa bom začel s tem, da NISEM mehanik, sem en je..n KMET.
Citat iz njihove strani:
Each user can easily diagnose his car, the symptoms of BOSCH high pressure pump damage are very characteristic, below is their description.
- the engine cannot be started,
- heavy engine start,
- lack of engine power,
- unevenness of engine operation (wave ripple).
If the above-mentioned symptoms appeared in your car, it means that the high pressure pump should be replaced or repaired, our company recommends repairs, because it is much cheaper and protects against possible damage in the future. Now it is no longer a problem, because instead of costly replacing the high pressure pump with a new one, you can send it to us and we will repair it for you at a very attractive price of
250 EUR net per unit.
Torej, če prav razumem, imam slab akumulator in motor se malo težje zažene in moram zamenjat pumpo. Imam eno ali dve grelni svečki fuč in motor težje zalaufa in grem zamenjat pumpo. Najbolje je pa to, da vsak UPORABNIK, NE MEHANIK lahko ENOSTAVNO diagnosticira to napako.
Brez zamere, jaz sem tukaj nehal brati. Če bi korektno pisalo, je potrebno to in to preveriti, te in te parametre, izločiti te in te možnosti in to potem dokazuje, da je pumpa fuč in jo je potrebno zamenjati, potem ok. Na tale zapis, se pa jaz poščijem. In da bi takim LAŽNJIVCEM potem dal obnavljati pumpo? Loool. Aja, v druge tri simptome si ne bi niti spuščal, je pa verjetno za vsak od teh simptomov še kar nekaj potencialnih vzrokov, ne le PUMPA.
Pozdrav od kmeta, ki se vam vsem smeji, ko jemljete totalen bullshit PR za #biblijo.
Pa brez zamere, res priporočam, da občasno vključite samo zdravo kmečko pamet. Ni potrebno drugega.