Zato ker jih je treba vsak teden filat doma za 5-10€ in ne 1x na mesec na pumpi za 100Ja res so prepoceni. Čakaj, zakaj pa si potem noben teh prepoceni EVjev ne privošči?
Moj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.Kaj se je spremenilo?
Cene EV verjetno.
Kitajska električna invazija se kuha in so odreagirali. Prej je bil EV pozicija “premijsko luksuzno športno - navij ceno ter nategni in pobegni”.
Sedaj pa realnost Kitajske prihaja in cene padajo. Pa ponudbe je že kar precej, ni več samo par modelov z čakalno dobo 2 leti.
Moj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.
Nc bat, bojo kak sendvic stislni for free pa bo folk spet zagrizu. Sej ves, tko z lufta k pada, to je nartabolsMoj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.
Kaj se je spremenilo?
Cene EV verjetno.
Kitajska električna invazija se kuha in so odreagirali. Prej je bil EV pozicija “premijsko luksuzno športno - navij ceno ter nategni in pobegni”.
Sedaj pa realnost Kitajske prihaja in cene padajo. Pa ponudbe je že kar precej, ni več samo par modelov z čakalno dobo 2 leti.
O hibridih...
Poglej priponko 98691
folk se zaj zaštartat na te hibride, bodo pa samo razočarani...in zaključek bo da niso za EV, če hibridi delajo tako slabo..dejansko pa hibridi delujejo slabše kod ICE in slabče kot EV v današnjem času...
Hibridne baterije niso tako vzdrzljive kot BEV.Zaj ce prav razumem. Na hibridih baterije crkujejo ful. Na ev ni šanse da crkne. Je to to?
Hibrid ima nepirmerno več polnilnih ciklov kot EV. In ko bo vse to začelo crkovat, bo Stelantis in Renault lahko zaradi slabega renomeja zaprl štacuno. Saj vemo, edini hibrid, ki se kupi, je Toyota. Za pogreb se pa lahko zahvalijo EU.Zaj ce prav razumem. Na hibridih baterije crkujejo ful. Na ev ni šanse da crkne. Je to to?
Hibrid bo mrtvo težo vozil s seboj medtem, ko jo električar ne bo.Zaj ce prav razumem. Na hibridih baterije crkujejo ful. Na ev ni šanse da crkne. Je to to?
hja zaj če je 13 let pred kratkim pol ok.Toyota je sele pred kratkim naredila phev,
Ne bo je, ker se ne boš mogel vozit na ICE. V 99% primerov boš pri PHEV-u, ko mrkne električni del, obstal.Hibrid bo mrtvo težo vozil s seboj medtem, ko jo električar ne bo.