Zato ker jih je treba vsak teden filat doma za 5-10€ in ne 1x na mesec na pumpi za 100Ja res so prepoceni. Čakaj, zakaj pa si potem noben teh prepoceni EVjev ne privošči?
Moj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.Kaj se je spremenilo?
Cene EV verjetno.
Kitajska električna invazija se kuha in so odreagirali. Prej je bil EV pozicija “premijsko luksuzno športno - navij ceno ter nategni in pobegni”.
Sedaj pa realnost Kitajske prihaja in cene padajo. Pa ponudbe je že kar precej, ni več samo par modelov z čakalno dobo 2 leti.
Moj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.
Nc bat, bojo kak sendvic stislni for free pa bo folk spet zagrizu. Sej ves, tko z lufta k pada, to je nartabolsMoj post je bil v smialu, kako se sedaj full dobro v Nemčiji prodajajo EV (po SJTVjevo), če je še decembra in januarja bila prodaja katastrofalna. Ne mi rečt, da se je to kar si napisal spremenilo v borih 4 mesecih in sedaj švabi trumoma drvijo v salone po EV.