Malo poglej koliko Slovencev (in Evropejcev) živi od VAGa, pa potem še enkrat razmisli.
Je pa zanimivo videti, kako se ljudje, za katere sem mislil, da so precej realni, ekstremizirajo.
Pojma nimam, koliko jih zivi od vaga. Vem, da jih kar nekaj od avtomobilske industrije in nekateri najbrz vezani na ICE (kar bo kmalu problem), ampak da jim pa VAG eksistenco daje, pa ne vem.
Ekstremiziram samo VAG. S tem, da meni dizelgejt malo dol visi, razen tega, da ponazarja osnovni problem - mislijo, da lahko počnejo karkoli hočejo. Ta karkolihocejo, ki je mene extremiziral, so bili pa poskusi na zivalih (celo primatih) in ljudeh mimo vseh zelo ostrih pravil in regulacij na hitlerjanski nacin. Ker pac VAG dela kar hoče... In se kot razvajen psihopatski otrok pase mamici Nemčiji za kiklo, ki ga vedno iz sranja ven vleče. Kar me pa se najbolj čudi - s podporo zavozenega folka. Ki je tudi pripravljen sprejeti karkoli, samo da bo pasat. Seveda za krinko - kaj pa (slovenske) sluzbe (boli jih k* za njih), pa sej to ni nič tacga, ali pa to je pa ja fajn, da nekdo raziskuje (in se gre znanost levela alterja)...
Tako da še enkrat - VAG zaradi mene lahko crkne. In manipuliranja na način, koliko jih zivi od njega, si ne dovolim. Odgovor je - nobeden. Najbrz bi za koga bil to lahko setback za kaki mesec, dokler druge sluzbe ne dobi. VAG je dalec od vsemogočnega...