A to pomeni, da se je 2/3 anketirancev že nategnilo z nakupom EV in ga v bodoče ne bo več kupilo
A to pomeni, da se je 2/3 anketirancev že nategnilo z nakupom EV in ga v bodoče ne bo več kupilo
In zakaj rabiš 700km dosega, če imaš na vsakem vogalu polnjenje v 5min max? Samo zato, ker to trenuten avto omogoča?
Mislim ,da je čas da ti menjamo Titulo iz Vulkanizer v ŠUKO !!!Zakaj bi potem sploh ljudje hodili “tankat”, ce lahko doma na suko polnijo?
Ce mi (zahod) ze ne bi skurili vsega moznega in nemoznega do danes, bi se razumel tako perfidno kazanje s prsti na druge (tokrat Indijo). Podobno kot se nasi vrli pametni politiki zgrazajo nad Brazilijo, ker seka dezevni gozd. Ta pravi se oglasajo, doma vse poraubano, posekano, kolonije izropane zdej bomo pa mi fini? V bistvu gre pa samo za strah / bremzanje, da nas ne ujamejo, kar se razvitosti tice. Za ekologijo jim dol visi (nasim politikom). Sicer, vsak normalen clovek bo najprej okolje okoli sebe cuval, sele potem na druge kazal. Ampak ja, kazimo na druge, da se nas ne vidi al kako gre ta mantra? Pali dizel do nezavesti, saj Indija tud kuri vse zivo, heh Ker je pac najceneje tako, samo to se bo 1x placalo, brez skrvi. Sicer ne z denarjem, ceprav osebno najraje placam s tem, ne z zdravjem. Samo, vecina izbira...Medtem ko mi z evji in propelerji rešujemo svet...
India’s coal consumption surpasses North America & Europe combined in 2023
India's coal consumption surpasses North America and Europe combined, with record global energy consumption in 2024.www.thehindubusinessline.com
Pokliči Indijo, Kitajsko, Brazilijo, pa reci: "Peć pokvarjan, te vprašam!"Ce mi (zahod) ze ne bi skurili vsega moznega in nemoznega do danes, bi se razumel tako perfidno kazanje s prsti na druge (tokrat Indijo). Podobno kot se nasi vrli pametni politiki zgrazajo nad Brazilijo, ker seka dezevni gozd. Ta pravi se oglasajo, doma vse poraubano, posekano, kolonije izropane zdej bomo pa mi fini? V bistvu gre pa samo za strah / bremzanje, da nas ne ujamejo, kar se razvitosti tice. Za ekologijo jim dol visi (nasim politikom). Sicer, vsak normalen clovek bo najprej okolje okoli sebe cuval, sele potem na druge kazal. Ampak ja, kazimo na druge, da se nas ne vidi al kako gre ta mantra? Pali dizel do nezavesti, saj Indija tud kuri vse zivo, heh Ker je pac najceneje tako, samo to se bo 1x placalo, brez skrvi. Sicer ne z denarjem, ceprav osebno najraje placam s tem, ne z zdravjem. Samo, vecina izbira...
Pokliči Indijo, Kitajsko, Brazilijo, pa reci: "Peć pokvarjan, te vprašam!"
Ali pa počakaj, da Afriške države pogruntajo kaj je razvoj in kako biti neodvisen...
To samo pomeni, da ne razmišljaš o tem, da bi ga kupil, temveč razmišljaš o tem, zakaj ga ne bi kupil.
To samo pomeni, da ne razmišljaš o tem, da bi ga kupil, temveč razmišljaš o tem, zakaj ga ne bi kupil.
Da bo mogoce tvoj otrok zivel v manj skodljivem okolju?
Zdaj mi pa pokaži, kje sem to trdil.Drugič pa... ja madona, kaj pa govorimo že cel čas tukaj? Da tvoje škatlice niso magična palčka, kar v teh debatah rad predstavljaš.
Daj prosim te nehaj že 1x s temi debilizmi. Ne živimo v Pekingu. Imaš koliko hočeš podatkov o onesnaženosti zraka. V naši vukojebini je večinoma super. Razen pozimi in tam niso krivci avti. Tak da hvala za skrb, ampak že zdaj živi v ok okolju