Pocas, umir se, preden te kap. Prvo, ne kadim, nikoli nisem in kot kaze tudi nikoli ne bom. Sport pomeni vec, ceprav zadnje case sem se mal ulenu. Kar se soncnic tice, 15 let so na strehi soncni kolektorji za gretje vode. Nimam pripombe, dela, ne ves da imas, tud denarnici prijazna stvar. Drugo leto jim druzbo dela SE, uganil si, streha ze skoraj polna ampak bo se kak panel najdu pot nanjo. Ravno tako, brez najmanjse pripombe zaenkrat, netmetering super zadeva, pa ceprav se baje lahko vsako sekundo zadeva vzge. Nc ni 100%. Za gretje bajte je TC, tako da ja, kar se mene tice zelo malo prispevam k globalnemu sranju, ne usmrajujem nikogar. Ne vem kaj te tako moti ampak tako je. To temo nonstop ti nacenjas. In ker ze namigujes, ja vcasih je bil dizel, res je. Je delal, bil varcen in obenem zelo svinjski - prtisnu gas, zadej oblak saj pa vse s tem povezano. Ne glede na to, razen tega, da me je 1x pustu na cesti, nimam pripomb. Good value for the money, bi se reklo. To je bilo vcasih, sedaj je drugace. Grem naprej s tem, kar se nudi - dokler lahko bo pri meni tako. Kar je tisto, da mi (nam) nabijas slabo vest ali karkoli ze? A ti bos do zadnjega usmrajeval? Sej vem, si ze reku, da bo 1x tud kej druzga na vrsto prslo ampak do takrat bos pa sral drugim na ta nacin? Ko bos nabavu bos pa stimungo zamenal al kako gre to pri tebi?
Skratka, vesel bom, ko bom jaz lahko tebi rekel: WELCOME TO THE CLUB!
Skratka, vesel bom, ko bom jaz lahko tebi rekel: WELCOME TO THE CLUB!