Odpusti mi sin, ker ti ne morem nuditi niti hrane

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Drugega kot to, da ti šepa logika, ti ne morem reči - si že slišal za reprezentativni vzorec, statistično raziskavo itd? Potem takem lahko rečem, da so vsi privatniki lopovi, ker ne izdajajo računov. Kar tako, čez palec, po logiki lafarge.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
nja kaj ti naj recem...poslujes tudi z drzavo...torej nisi glih slabo povezan...tudi ce cakas 90 dni ni ravno neke panike ker bos dobil dnar skoraj zagotovo (no vprasanje kako bo s tem v prihodnosti). Tak da te ne razumem najbolj ko se veselis trojke...ko bodo oni prisli bodo prevetrili tudi pogodbe z drzavo...

glede izvrsbe pa...racun - 15 dni - opomin - 8 dni - vloga izvrsbe...evo to je to tak se v SLO posluje ker ni več nobene morale....

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Tvoj problem je da ti rdeče številke ne povedo nič..

Ti statistik...... mi razložiš potem od kod to?
nevzdžna pokojniska blagajna
nevzdržna socilana politika
nevzdržno stanje v zdravstvu

no da slišimo statistika, kaj bo povedal...
boš reku štampaj dnar?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ne pogovarjamo se o zavoženi državi, pogovarjamo se o tem, da nekateri tu menite, da večina folka na sociali vozi bemfe, ker to vidike 'pred blokom'.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
po pomanjkanju parkingov bi on ocenjeval kdo ima kater avto;)))

pa a ti veš da star audi stane tm par jurjov? jurja dva?

Postav se v nedeljo na kak nadvoz pa jih glej kako se vozijo proti ljubljani z morja. Vsak tretji terenc za 25+, vsak drugi passat. Tretjina jih je pa res malo bogih. Pa to gledam naše targe ne tujcev.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
če greš na planino pred blok, katerih je po tvoje 3/4 na sociali, mi boš razložu od kod ni kje za parkirat

konjušari razlago prosim...

He he....kako eni po eni strani pihajo, da v socializmu nismo imeli za avto, po drugi strani pa zdaj pihajo, da je avto luksus in se jih večina ne zasluži ga imet. Glede na cene rabljenih avtov raj nehi s to logiko okol avtov.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
pa tudi po avtomobilih....
ne razumem kako na socialnem transferjih imajo za popravila, registracijo, vinjeto in benz....

ja stari pol pa ni tok švoh bi reku....

po televiziji pa z čikom v gobcu zajest nimamo...

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
Tvoj problem je da ti rdeče številke ne povedo nič..

Ti statistik...... mi razložiš potem od kod to?
nevzdžna pokojniska blagajna
nevzdržna socilana politika
nevzdržno stanje v zdravstvu

no da slišimo statistika, kaj bo povedal...
boš reku štampaj dnar?

Ti bom jst če lohk....Ciper, Deviški otoki, Luxemburg, Švica, Avstrija...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
če bi mi tko poslovali, bi že dol zaprli, da bi dajali vse v izvršbo. V tožbo gremo le če vemo da je konc. Nikoli nisem reku da nam gre slabo, ampak bi nam morali iti odlično...

Mi nismo odvisni od države, to nam je 1/10 vseh prihodkov, pa še to smo dobili na razpisu, kateri smo bili najcenejši, na katero se je unistar prjavu z 30€ za inž. uro...

da ne boš preveč pameten...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
deloma res.... vendar če govorim o micro in malih podjetjih ki so 90% filalci davčnih prihodkov....
plačujejo ne socialci in ne uni... posvečeni...
grims-1.gif

torej, najedajo tiste od katerih vsi tile našteti žvijo...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
aha lafarge torej ti si tisti ki se greš nelojalno konkurenco raznim večjim firmam... sej bodo tud oni dal ceno 10€pa te bojo uničl... sam počaki počaki potem boš pa po tv joku in stoku:)

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Glede "čapcev" in takih....mislim, da si z lune padu in nimaš za kruh.
Cigareti so obdavčeni tako da država pobira dnar. "Čapac" reši tako, da kupi tihotapleno robo. In mu niti ne zamerim. Davek kot tak na cigarete je tako in tako obiranje.
Avto je kuplen rabljen in poceni(ali pa...). Pozna ličarja in mehanika ali pa celo sam zna popravt. Deli so pocen. Delo je drago. Ti ovca plačaš servis kjer nabijejo maržo na dele in delo tako, da se ti zvrti. IN zdej si jezn, ker tud njega država ne obira. Ne jezen si še, da je na sociali. Domet tvojega razmiljanja je kvečemu malo bolje kot amebe.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Naš interes v temu projektu je bil čisto nekaj drugega, zato smo se prijavli tako nizko....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
"Čapac" reši tako, da kupi tihotapleno robo. In mu niti ne zamerim. IN zdej si jezn, ker tud njega država ne obira. Ne jezen si še, da je na sociali. Domet tvojega razmiljanja je kvečemu malo bolje kot amebe.

Ne plačuje DDV....in še na sociali je
stupid-1.gif

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Očisti mi plačo prispevkov za socialno varnost in država naj pusti moje premoženje pri miru, pa me čapac z prešvercanim čikom ne moti... Sociajlo naj si pa vzame tam kjer dobi "prešvercane čike"...

Bo tako v redu?

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Okej govoriš da je potem ves pleh zaston...

super pokaži mi ličarja, da peljem avto kje, seveda freee..
cestnina zastonj, vinjeta zastonj, bencin zastonj, stroški popravil zastonj, kadi švercarno robo ok....zavarovanje zastonj, kazni itak ne poberejo itd.... nabijajo jih za tiste ki delajo

od kje hudiča ne žrejo prešvercane hrane a zato pa ni, smo lačni... ne res ne štekam....
štekam tole
afri-kids.jpg

ne pa z čikom v gobcu k se vsede v avtu...
Korče naprimer:
7 otrok, una vsak dan pjana imajo enoprostorca, obnavljal so na stari cesti bajto, oba sta kadila...

wtf? to je naša realnost

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
stari oni ne razumejo, gre lahko le v eno smer...

čapac je bogi, ti pa plačuj vsak dan višje kazni, mej inšpekcije ker kao neki utajuješ itd....
potem se sprašujemo zakaj smo v k....

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
popravi citat....ker jaz nisem tako napisal .
Moderator je kakšno pravilo, da se citate manipulira?

Drugače pa kamela....riba smrdi pri glavi...En direktor je pospravil dnarja tolk k vsi čapci v dvajsetih letih skupaj. Sam teb to ne bo nikol jasno....pač je potrebno razmišlat in vem da te pri tem boli.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Glede "čapcev" in takih....mislim, da si z lune padu in nimaš za kruh.
Cigareti so obdavčeni tako da država pobira dnar. "Čapac" reši tako, da kupi tihotapleno robo. In mu niti ne zamerim. Davek kot tak na cigarete je tako in tako obiranje.
Avto je kuplen rabljen in poceni(ali pa...). Pozna ličarja in mehanika ali pa celo sam zna popravt. Deli so pocen. Delo je drago. Ti ovca plačaš servis kjer nabijejo maržo na dele in delo tako, da se ti zvrti. IN zdej si jezn, ker tud njega država ne obira. Ne jezen si še, da je na sociali. Domet tvojega razmiljanja je kvečemu malo bolje kot amebe.

kle ga maš...nisem nič zmanipuliral....samo bistvo sem ven izvleku...tvoj "know-how"
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: