Odkup prve škode

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
A mi lahko nekdo na kratko pove, v kakšnem primeru to pride v poštev oz. kaj je fora tega. To imam zavarovano že od samega začetka odkar je v ponudbi, pa sploh ne vem zakaj
redface-1.gif

A lahko jaz na podlagi tega zavarovanja rečem, da me je nekdo butnil na parkirišču (seveda pobegnil) in mi zastojn popravijo zadevo, al pride to v poštev samo v nesreči, kjer sem jaz kriv, al kako?
sprasujem se.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
To pomeni natanko to, da v primeru povzročitve prometne nesreče, ne izgubiš bonitete/bonusa (3 premijske razrede).

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
To pomeni natanko to, da v primeru povzročitve prometne nesreče, ne izgubiš bonitete/bonusa (3 premijske razrede).

hvala

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri ZM v tvojem primeru preverjeno deluje - 2x sem imel (ne v enem letu) podrgnjeno na parkirišču in obakrat je vse šlo brez problema skozi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sam vedno kupim odkup prve škode, ker je proti celotnemu znesku drobiž, lahko pa v primeru lastne nerodnosti (ali neznanega storilca) dosti večje stroške, kot stane opcija.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Ok potem. Vprašal zato, ker se mi zdi, da ima ZM tudi finto treh razredov z bonusom 50%, pa se ti ne izplača imeti odkupa prve škode v najvišjem PR. Včasih je to bilo kar drago doplačilo in so ga agenti forsirali.