Nisem vedel, da je tako preprosto. No, vmes je še kakšen korak in kakšna težava. In še desetič. nikjer v EU ni potrebe po neizkušenem folku, ki je pravkar padel s fakultete - takšnih imajo preveč povsod.Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Če pri nas na trgu ni dela, ga ni;ni tuki neke višje filozofije; pomen logično greš tja kjer delo je.
Citat:
More than 600,000 unemployed EU citizens are living in Britain at a cost of £1.5billion to the NHS according to a new report.
Citat:
According to The Sunday Telegraph, the study says the number of non-active EU migrants in Britain rose by 42 per cent between 2006 and 2012.
Citat:
The report blames economic difficulties in eastern Europe, Greece and Portugal for the rise.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
A se hecaš? Si bil kdaj v kakšni trgovini v angliji? Misliš, da s 1300 ne boš preživel? Cene so praktično enake! Seveda ne govorim o Londonu.
sem ti lepo predlagal državo z eno najnižjih stopenj brezposelnosti na svetu, ampak ti se vztrajno trudiš najti karkoli, da bi podrl tvojo povsem zgrešeno teorijo o hororju v tujiniCitat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Evo, rezulatati vaše bedaste 'logike' in popolnega nepoznavanja razmer v EU:
Noben horror story, zgolj dejstvo, da večina ljudi nima kaj iskati v tujini. Meni je povsem lepo, marsikomu najbrž tudi, ja pa potrebno ostati na realnih tleh - nihče ne potrebuje neizkušenega kadra.Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
sem ti lepo predlagal državo z eno najnižjih stopenj brezposelnosti na svetu, ampak ti se vztrajno trudiš najti karkoli, da bi podrl tvojo povsem zgrešeno teorijo o hororju v tujini