ocesni vijak

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
Se je svak zadnjič hitro znašel. Rabil sem za pokrove jaškov dvignit. Najde nekje neke vijake z matico (lahko bi tudi samo navojno palico, samo tisto bi moral narezati in navoj pobrusiti), poišče zlomljen rogelj od obračalnika, nareže feder in sva v četrt ure imela 4 ušesa za jaške dvigovati. Sicer niso estetski ampak bi bilo treba v trgovino po nje, kar je največ vredno (čas in bencin, M12 pa tudi ne požreš kar tako če ga všravfaš v matico ki je namenjena podaljševanje navojnih palic (navoja 4cm))

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Na vse zadnje, pa jih je dobil v Merkur-ju, tako kot sva mu predlagala
evil.gif

no, in kje sem rekel, da jih ne dobil v merkurju ali da ne bom šel tja pogledat?

tistega k si mi ti prelepil, sem pokomentrial, da mi je predrag. To je vse.
Ja vse živo smo ti predlagali, ti si pa doma čakal da se ti bo teleportiral šravf iz vesolja...
Če bi ti bilo res do tega da ga dobiš nebi ignoriral mojega posta, da jih imajo100% v KAMM ampak bi šel pogledat ali pa vsaj poklical.
Pa bi že prvi dan imel rešeno...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, šrauf sem potreboval šele danes, tako da se mi sploh ni tok mudilo, da bi rabil isti dan to. Pravtako nisem bil nič okoli teh trgovin do zadnjič, ko sem šel mimo merkurja, tako da zarad nekaj vijakov se ravno nebi vozil v btc, razen če bi jih pač nujno rabil. in nisem ignoriral tvojega posta, ampak sm že odgovoril, da ne rabim rostfrei. Šele kasneje sem pa izvedel, da imajo tud običajen program.

Vglavnem, danes smo zadevo zmontiral, zaenkrat je vredu izpadlo, uredu drži.

Hvala vsem za nasvete, si jih bom zapomnil tudi v prihodnje.