ocesni vijak

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kje v lj bi dobu kaksne take vijake? Rabim dolzino 100mm, 6kom... V bauhausu in podobno nimajo tok dolgih

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Mogoče Merkur na Viču.
Zadnjič se mi zdi, da sem videl tudi tako dolge M8, ne vem pa za manjše.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, sam teli so kar dragi... jest ne rabim za na jahto, ampak sam za eno zajlo okol napet!
smile-1.gif

ampak če ne bo drugega...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Očesni vijak ali očesna matica? Vsekakor pokliči v KAMM ali v Technocom, pa fino bi bilo, če imaš znan DIN ali ISO standard. Cene so običajne (beri: poštnina je navadno vredna več kot blago! )

Nazadnje uredil moderator:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
vijak, išemo takega

MVOA.png

pa kje zaboga je v lj kakšna trgovina, da ima res bogato izbiro vijakov in vsega tega? Sej bauhaus ima kar nekaj robe, sam kaj bolj eksotičnega pa ne...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pojdi v BTC, hala 10 v kleti. Trgovina KAMM.
To je navtična trgovina. Obenem je to eden največjih trgovcev z vijačnim blagom pri nas, tako da ti bodo zrihtali tudi iz klasičnega programa, da ne boš po nepotrebnem rostfreja plačeval.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Sm sel mimgrede v merkur na vicu, ga cist prenavljajo, pa vseeno je kr odprt?? Vglavnem, sm dobu vijake, eni od metal neki so bili se pol cenejsi, neka akcija praznimo zaloge...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Zanimivo, da moj nasvet pred nekaj dnevi pa ni bil dober?

Sicer pa v Merkurju menjajo lokacije oddelkov v prodajalni, za moj okus zgrešeno.
Kao da bodo sedaj artikli za obrtnike bolj na kupu, japajade.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
Merkur Rudnik se zapira in bo sedaj na Viču še gospodinjski in ostali program, zato se preureja.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še marsikaj bo lahko Merkur zaprl, če bo hotel izplavati.
Koncem 90. let se je šel s tihim privoljenjem našega presvetlega cesarja (vlado RS) hohštaplarijo in monopolizem, pa je vendarle trg po dolgih letih nekako izkristaliziral zadevo. Ne še čisto, je pa!

Slovenija je lačna kvalitetnih tehničnih artiklov in ne samo "poceni šrota" iz kitajske. Pa smo ta standard že imeli. Nekoč.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
@Demz: res so se zadeve krepko prečistile!
Ker več ali manj redno obiskujem tehnične trgovine po Ljubljani, ti lahko zagotovim, da so se zadeve v primeru Merkurja močno spremenile. In marsikaj, kar imajo na policah je krepko ceneje od ostalih. pa tudi dražje, vendar tistih resnično nerazumljivih razlik v cenah ni več opaziti.
Jaz Merkurju želim uspešno okrevanje!

LP

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Na vse zadnje, pa jih je dobil v Merkur-ju, tako kot sva mu predlagala
evil.gif

no, in kje sem rekel, da jih ne dobil v merkurju ali da ne bom šel tja pogledat?

tistega k si mi ti prelepil, sem pokomentrial, da mi je predrag. To je vse.