Danes bil pri Čubru (križ pri komendi).
Tatarc za začetek malo kiselkast (kar meni ni všeč, enim pa pač je) in precej pikanten (po merilih enega povprčnega jedca). Ampak kakorkoli obrneš, več kot povprečen ni bil
Goveja juha dobra
Žepki s kranjsko klobaso so bili v bučni omaki (in z malo pocvrtimi rezanci iz buč na vrhu) Omaka fenomenalna, ampak v žepkih bi bilo lahko karkoli (alanina, pršut, whatever), ker je omaka vse povozila.
Račja prsa z rdečim zeljem in milinci: slednji so bili prva liga, zelje povprečno, račja prsa sicer na pogled OK pečena (na sredini rožnata), a hudo trda (gumijasta). Negativna ocena. Nekateri su udarili po fileju brancina, ki je bil OK, a je bila zraven ocvrta zelenjava vržena v neko omako, da je pocasta ratala (pa še nad pomanjkanjem okusov so se pritoževali).
Desert: variacija na tiramisu s sladoledom noter. Odlično!
Ampak v celem sem pa (spet, kot pred par leti) razočaran ... Za lasten denar prav gotovo ne bom tja hodil.