Ocenjevanje gostiln

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.410
398
83
Po dolgem času se vozil mim Botane. Videl odprta, se ustavil. Na kratko, nadaljujejo z kvaliteto. Kdo laufa zadevo mi pa ni poznano.
 

Oakey

Majstr
3. feb 2016
884
505
93
Pred mesecem dni sem slučajno pristal v eni ribji restavraciji v Dalmaciji in bi totalno navdušen nad ribami.

Ali je na Slovenski obali ali pa na severnem delu Istre (Hrvaške) kakšna dobra ribja restavracija kamor se splača iti in jo priporočate? Pa da ni ravno nekaj fensi šmensi ultra slow food zadeva, ampak neka kvalitetna restavracija, kot jih imajo npr. v Dalmaciji?
 

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.791
-1.345
63
Ali je na Slovenski obali ali pa na severnem delu Istre (Hrvaške) kakšna dobra ribja restavracija kamor se splača iti in jo priporočate? Pa da ni ravno nekaj fensi šmensi ultra slow food zadeva, ampak neka kvalitetna restavracija, kot jih imajo npr. v Dalmaciji?
Ko sem na obali, obvezno Fritolin v Portorožu. Prijazne cene, pripravijo kar je tisti dan na voljo, ambient tak old skul.
 

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Pred mesecem dni sem slučajno pristal v eni ribji restavraciji v Dalmaciji in bi totalno navdušen nad ribami.

Ali je na Slovenski obali ali pa na severnem delu Istre (Hrvaške) kakšna dobra ribja restavracija kamor se splača iti in jo priporočate? Pa da ni ravno nekaj fensi šmensi ultra slow food zadeva, ampak neka kvalitetna restavracija, kot jih imajo npr. v Dalmaciji?
Konoba Buščina....cene normalne, prijazni (tudi do nas), vedno sveže in okusno....

sprejemajo tudi rezervacije
 

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.410
398
83
Po dolgem času se vozil mim Botane. Videl odprta, se ustavil. Na kratko, nadaljujejo z kvaliteto. Kdo laufa zadevo mi pa ni poznano.
Obiskal ponovno, neprijetno presenečen nad "zmoto" v končnem znesku. Ocitno dcl zamenjali za kelih ali dva...
Zato priporočam pogled v končni račun.

PS ; Zakaj se kitajc nikdar ne "zmoti" pri obračunu?