Obisk na alterju upada

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Lahko pa spamerske sposobnosti usmerimo v ta vesoljski forum, pa jim malo pokvarimo debate.
grin1.gif

Jaz ne pravim, da so samo trije spamerji. Mi gre pa na živce, ko kaka čist dobra debata gre v k***, ker se vedno iste zadeve ponovijo.

Ne poznam pa drugih splošnih forumov, da bi bil obisk dober in normalne debate.

Kaj pa če se spamanje omeji samo na spam podforum. Za moje pojme bo že to velik korak. Če se spama v čveku, spolnosti, brisanje postov, če se v spamu, naj se spama tam...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.934
675
113
ksz.. ja ful upada promet.
bonk.gif

1361962-alter.png

Priponke

• 1361962-alter.png
    1361962-alter.png
    43,2 KB · Ogledi: 81

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Meni se zdi bolj problem, ko se random teme spremenijo v insajderske debate, kjer se potem dva ali pa trije pogovarjajo kot na IRCu.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Meni je pa fajn, da se potem, ko odpiralec teme dobi zadovoljiv odgovor na svoje vprašanje, še malo poheca na to temo. Včasih so kaki komentarji za uscat
hysterical-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj to je en že napisal. Glavni so pa Softi, Patriot, Maxi, Malcom... Odlična tema v čveku postane v parih postih za v smeti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Glej jokica.

Spraševal si za kremo, ti nisem spamal. So ti samo uporabnice dale koristne nasvete, drugi so te pa sprovocirali, da si brisal. Isto ko Žlajfa.
bonk.gif

Spraševal si za zamrzovalnik-ti nisem spamal.

Spraševal si za pralni stroj, sem samo napisal, da ima to moja prek, ker so to ženske stvari. Pa za -10%.

Zgleda da vas je dosti mazohistov tu, da trpite, se pritožujete, ampak še kar vztrajate in vztrajate.

Vidiš, tega pa pri najboljši volji ne morem razumet.
uf-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni se zdi bolj problem, ko se random teme spremenijo v insajderske debate, kjer se potem dva ali pa trije pogovarjajo kot na IRCu.

E točno to. Neke interne fore, ki nimajo nobene veze s temo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

467716-post_slo.gif

se strinjam.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Saj to je en že napisal. Glavni so pa Softi, Patriot, Maxi, Malcom... Odlična tema v čveku postane v parih postih za v smeti.

Meni so par odličnih tem v Čveku in tudi drugje uničili uporabniki, ki niso Softi, Maxi, ali Malcom. Potem sem vzel najljubšega medvedka in šel na drevo jokat. Predlagam tudi ostalim-pomaga.
cheer.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Meni so par odličnih tem

Kateri je ta par?

Mislim, da končale v vaši moderatorski kanti, tam pa nimam dostopa.
evil.gif

Že zdavnaj sem dal predlog, da bi se na tole dalo kliknit in bi človek videl kaj stoji za tem: "Nagrajeni posti 3"

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
insajderske teme.

moj skromni predlog je, da vsi, ki se ne poöutite insajdersko, naredite sreöanje, pridemo, damo prispevek in se spoznamo.

je vsaj dve stopnici visje od casov, ko so vam starsi vezal kost okol vratu, da so se vsaj psi igral z vami

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

mi 4 se dobimo na pivu vsak vikend.
patriot natoöi cviöek
malkom da laüko
maxi skuha kavo..
jaz dam jelen

in se zmenimo kako bomo spamal naslednji teden. brez tega nam #iveti ni.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Poskusite se na teh srečanjih tudi pogovarjat, ne pa vmes samo tipkat po telefonu in vaše debate projecirat na alter.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to dela pescica osvescenih.

ce mi poves kako listam alter na winmobile ali andoidu, pa na katerem web anslvu..ti bom neskoncno hvalezen. se enega posta mi ni ratal objavit prek mobilca.

popolni IT [censored].

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.