Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Takih nas je na žalost 95%.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ko se enkrat v temo vključi Softi ali Patriot enostavno teme sploh ne odpiram več.![]()
jeba nastane ko je polovica teh na ignore listi potem pa odpreš temo pa scrollaš po celi strani dol vmes je pa več ignoriranih postov kot neignoriranih.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ko se oglasijo mekani, patriot, snečer, turbobiæ in še kaki izmed top 10 spemerjev, je tema gotova. In tako jih konča vsaj 90%. Sicer pa točno ista zgodba kot na mobisuxu. Peščica sralcev spravi forum tako daleč, da je praktično neuporaben, razen seveda za njih
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
jeba nastane ko je polovica teh na ignore listi potem pa odpreš temo pa scrollaš po celi strani dol vmes je pa več ignoriranih postov kot neignoriranih.Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ko se oglasijo mekani, patriot, snečer, turbobiæ in še kaki izmed top 10 spemerjev, je tema gotova. In tako jih konča vsaj 90%. Sicer pa točno ista zgodba kot na mobisuxu. Peščica sralcev spravi forum tako daleč, da je praktično neuporaben, razen seveda za njih
za vas pa sicer ne vem, sam pa že iščem drug "splošen" forum. ma kdo kake dobre predloge?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Prjatu, spoznavaš še eno lepo slovensko lastnost, ki se ji reče faušija.![]()
Če bi vedeli še podrobnosti iz RL bi naju požrli od zavisti.![]()
sori za OFF, samo enim pa se dogaja tam ...Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
" za vas pa sicer ne vem, sam pa že iščem drug "splošen" forum. ma kdo kake dobre predloge? "
klik
Ne, nihče ga ni vprašal če je gledal film Paranormal activity. Vsi se strinjajo da gre za nekega egipčanskega reptila.Citat:
pozdravljeni, imam resen problem in ne vem natančno na koga se lahko obrnem, saj je stvar vsak dan hujša
v naši hiši smo vsi prestrašeni saj ne vemo s kom natančno imamo opravka. včeraj smo potresli moko na hodniku, da bi videli sledove. namreč kdorkoli gre v kopalnico mu začne nekdo jezno trkati po vratih in začne glasno jokati.. ko smo končno šli pogledat sledi ni bilo nič, ko pa smo šli iz kopalnice ven pa je bil odtis dolgega nohta oz. kremplja ki je bil dolg vsaj 5 cm ali več in koničast. bil je simetričen in ko smo poskušali sami to narediti s prstom to nikakor ni uspelo da bi bil koničast. slišimo tudi zvoke kako nekdo hodi po hiši in odklepa ter zaklepa vrata, jih odpira. luči se ugasujejo same in se tudi prižigajo. tudi temperatura pade iz 20 stopinj na 10 ali še manj. živali so prestrašene in si ne upajo v hišo (pes in maček). videti je da se pes nečesa zelo boji v hiši saj postane živčen in skuša zbežati iz hiše. prikazujejo se tudi živo oranžne oči ki gledajo zelo jezno. mene je ta napadel tako da mi je vlekel odejo in naenkrat so popadale stvari po tleh. tudi koverte z mojim imenom neprestano padajo po tleh in tudi moj telefon je bil simetrično razstavljen. tudi črne sence je videti v ogledalu in tudi kot da bi šel nekdo mimo nas. vrata se neprestano sama odpirajo in tudi luči se sredi noči prižigajo. ali mogoče ve kdo na koga se lahko obrnem?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj ste jokice. da vas ni sram. pejte k mami obrisat sline.
kdaj sva s patrotom, turbiöa ne spremljam, unicila kako temo. serjeva po spamu, cveku in v resnih delih samo ko kdo vprasa bedarije, ali pa ko avtor dobi svoj odgovor. in se to se usrje tema prijateljskega uporabnika, ne pa vas cmer. recimo taka tema je samostojeci kamin bumbarja. sam on ni jokal.
ce bi imel intelekt nad nivojem suzice, bi vedel, videl kaj so zajebancije, kaj podrkavanje, kaj renost. ce teb ne potegne, pac nekaterim potegne. in vecina k jih nastevas kot spamerje imajo vsaj eno izmed lastnosti:
- so iznajdljivi
- so nadpovprecno brihtni
- so nadpovreöno razgledani
- so druzabni
ce zelis, ti etiketiram vsakega spamerja. jokice, ja..vi ste pa cokla razvoja nacije. sam jokat, tezit in morit, ker patriot tezi mekanemu, pa se ne zaserjeta trdemu..ajde ne serite, pa pejte delat BDP bitte
Hvala za predlog ampak mi nič ne koristi.Citat:
" za vas pa sicer ne vem, sam pa že iščem drug "splošen" forum. ma kdo kake dobre predloge? "
klik
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Hvala za predlog ampak mi nič ne koristi.Citat:
klik
Sem kolegu pomagal postavit en forum ter stran za te paranormalne pizdarije pa sem ugotovil da me to čisto nič ne zanima.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
- so iznajdljivi
- so nadpovprecno brihtni
- so nadpovreöno razgledani
- so druzabni