Občasen smrad iz vtičnice

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.637
727
113
Citat:
Uporabnik sasos90 pravi:
Direktno iz antenske vtičnice smrdi
iz antenske je možno

vzameš vtičnico dol in zatesniš med kablo in cevjo
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Vertikala gre pri antenah preko celega bloka..tako da je povsem možno da smrdi iz tam ven.

Kaj narediti?..odšravfaj dol vtičnico, ter v luknjo oz. cev (spodnjo in zgornjo...ki pride v podometno dozo) zatlači malo steklene volne. Zašravfaj nazaj. Problem rešen.

Če nimaš steklene volne, uporabi vato.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sasos90 pravi:
Direktno iz antenske vtičnice smrdi in to po cigaretih. Sej nimam nič proti kadilcem, sem tudi sam bil za kratek čas
smile-1.gif
Ko sem zadnjič šel dol vprašat in je odprl vrata, me je dim skoraj zalil dobesedno, tko da zakaj nebi moglo pridet na en štok višje? To je lahko samo 2m poti, če je kje zgoraj kakšna luknja.
Antenska vtičnica ja..to je pa druga pesem. zadihtaj cev, lahko tudi z uporabljeno žvečko, da ne boš zdaj stekleno volno ipd. okoli iskal.
wink-1.gif

sasos90

Zelenc'
26. nov 2014
5
0
1
Mah bom že nekje stekleno volno našel :D

Najlepša vam hvala za odgovore!

PS: Sem vedel da je to cigaretni dim pa se je sosed z mano prepiral.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Če si kje iz lj ali okolice ti jo jaz dam to kar rabiš.

Lahko greš pa v prvo gradbeno trgovino kjer imajo volno pa jo cufneš stran dober ščepec.

sasos90

Zelenc'
26. nov 2014
5
0
1
Na žalost nisem iz okolice LJ :/ Hvala vseeno! Bom poizkusil dobiti nekje. Se pravi ni potrebno sploh dosti ruvat po tem ampak enostavno odvijem vtičnico ter zraven kablov porinem stekleno volno in je to to kajne?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Odvij vtičnico..eden ali dva šravfka. Pod njo bo črna doza...poglej od kje pride kabel in kam gre (verjetno jih bo več)..luknjo iz kje prihajajo in kam grejo zamaši.

Mirne duše uporabiš vato...bo čisto ok. Če zamašiš ob luknji boš preprečil prepih...torej efekt dimnika, ki ti prinaša vonjave.

Kablov se ni treba bat ker ni elektrike noter
wink-1.gif

Kar se žvake tiče...težko boš z njo diht zamašil ker se malenkost skrči ko se posuši. Pa če ga preveš porineš noter imaš lahko probleme kako ga spet dobiti ven. Pri vati/volni tega problema ni...zagrabiš malo večji kosem pa natlačiš kolikor gre...malo pa ven gleda...je vseeno.

Tako nekako bo zgledala doza:
SDC16480.JPG

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Za tele luknje zamašit je čist dobra katerikoli cunja, da se pa tudi s papirjem (papirnate brisače, časopis, WC papir.....)

sasos90

Zelenc'
26. nov 2014
5
0
1
Aha ni elektrike :D Ok najlepša hvala za odgovore! Mogoče poslikam, ko dobim vse potrebne "sestavine" pa se spravim zraven
smile-1.gif

lp