Nuvi 1300 Prikazuje LA in JCV

garminfreak

Zelenc'
28. jun 2011
1
0
1
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Malo sem primerjal nuvija 13xx in ugotavljam,da bi se ga dalo spremenit v Evropski nuvi 1490TV.
Spremenit bi ga bilo potrebno tako da se mu spremenijo številke iz 972 v 1196 in bi se ga normalno posodabljalo preko webupdaterja kot do sedaj.TV po vsej verjetnosti ne bi delal,ker serija 13xx nima dekoderja in antene za tv sprejem,delale bi pa rute.
Enkrat mi je že uspelo z SG FW da sem nuviju spremenil te številke,flashal sem ga tako da mi je napisalo software missing in potem sem prek čez to šel z originalnim SG FW brez originalnega boot.bin od 13xx.
Sedaj me pa zanima koliko vas je zainteresiranih za ta podvig.
Seveda bom sam na svojem najprej testiral in šele nato dal FW gor.
Ampak če ni interesentov potem se mi sploh ne splača tega delat.

Če zadeva res deluje, sem kandidat za to čarovnijo
smile-1.gif

AB1

Zelenc'
17. dec 2010
7
0
1
Citat:
Uporabnik garminfreak pravi:
Citat:
Malo sem primerjal nuvija 13xx in ugotavljam,da bi se ga dalo spremenit v Evropski nuvi 1490TV.
Spremenit bi ga bilo potrebno tako da se mu spremenijo številke iz 972 v 1196 in bi se ga normalno posodabljalo preko webupdaterja kot do sedaj.TV po vsej verjetnosti ne bi delal,ker serija 13xx nima dekoderja in antene za tv sprejem,delale bi pa rute.
Enkrat mi je že uspelo z SG FW da sem nuviju spremenil te številke,flashal sem ga tako da mi je napisalo software missing in potem sem prek čez to šel z originalnim SG FW brez originalnega boot.bin od 13xx.
Sedaj me pa zanima koliko vas je zainteresiranih za ta podvig.
Seveda bom sam na svojem najprej testiral in šele nato dal FW gor.
Ampak če ni interesentov potem se mi sploh ne splača tega delat.

Če zadeva res deluje, sem kandidat za to čarovnijo
smile-1.gif

Še eden
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Iz Garminovega razvijalskega teama sem dobil odgovor na mail,da bodo v prihajajočih fw brobali vključit funkcijo route.
Jim gnjavim že skoraj pol leta in ni bilo efekta dokler jim nisem napisal,da so route že v samem fw in da so zaklenjene na PCB.
Po tem mailu sem pa dobil zgoraj naveden odgovor.
Upam,da bodo držali besedo kot so jo držali za tloris stavb.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
Najboljše, da ga zaposlijo in nam popotnik rihta Garmine po pravi nabavni ceni :D

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
@popotnik dela še marsikaj za garmin , kar nekateri ne vedo . Tako da smo mu lahko samo hvaležni vsi uporabniki .Za dobavo pa se ne sekiraj .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To imaš že tovarniško narejeno na 765 ? LA imaš levo zgoraj puščice . Za JCV pa dej file noter .CNENT 2012.10 mape - karto . V garminu noter in pod mapa garmin naredi nova mapa JCV (jo že imaš) in dej file D2504040A.JCV 675 MB noter .

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Jaz nimam iz PAŠNIKA.imam lifetime .Tudi če ne daš 3D objekte noter ti bo delalo JCV .

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če si pobiral iz pašnika je 3D zaklenjen in ga moraš odklenit.
Bodi pozoren,da boš prenesel 3D in jcv za karto,ki jo imaš,ker sta zunaj 2 karti CNE in CNEU in če boš vzel datoteke od tiste,ki je nimaš ti ne bo delovalo.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Če si pobiral iz pašnika je 3D zaklenjen in ga moraš odklenit.
Bodi pozoren,da boš prenesel 3D in jcv za karto,ki jo imaš,ker sta zunaj 2 karti CNE in CNEU in če boš vzel datoteke od tiste,ki je nimaš ti ne bo delovalo.

Iz izkušenj, še nikoli nisem dobil zaklenjeno 3d datoteko in 3d stavbe iz zadnjega zemljevida dela z katerikoli verzijo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ne,da se pa na 755T omogočit jcv.
V seriji 7x0 nima niti eden te možnost,zato se z splash številko ne da odklenit.
Pri seriji 2x5w ima eden možnost prikaza hitrost in zato lahko odkleneš na vseh 2x5 to funkcijo.

pimzek

Zelenc'
5. jul 2011
1
0
1
mene pa zanima ce se kje da dobit mapo za tovornjaka, da bi jo sprobal, ker me zares zanima kako deluje! pa da bi jo na sovjga nuvija dal ce je mogoce! pls pm me!!

lp