Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

Če se nebi tako hvalili še pred začetkom bi bilo drugače....

Nekateri na Tušmobilu se znajo dobro hvaliti. Sedaj so tukaj in se morajo izkazati. Trenutno so pozitivno presenetili. Celo štartali so (kar je dobesedno fenomen par excellence), telefone imajo na zalogi, cene so fini paketki za glupe in pametne, prodajne kanale imajo itd itd.

Skratka, vstopili so v krut svet slovenske mobilne telefonije. Še izjemno dober Simobil Vodafone se hudičevo trudi, da na tem zagamanem trgu in filigranski količini uporabnikov nekaj naredi. Recimo, da mu počasi uspeva.

Je skepsa do bistveno manjšega, manj izkušenega, "tretjega"operaterja res tako nesmotrna??? Kaj pa vem.

Pač mene s ponudbo niso presenetili, za ostale ne vem. Povem samo mnenje, in sem pričakoval res več glede na napisanega in izgovorjenga na temo Tušmobil.

Reklama je pa res polom :S

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj pa si pričakoval? To ni cinizem, res me zanima. Jaz recimo nisem razočaran, še manj pa navdušen.
Navdušen sem edino nad priložnostjo, da imam nov objekt proučevanja in seciranja. Kot kaže, bo priložnosti dovolj.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Dajte popravit Sony Ericssone in jim dodati "i" zraven, da ne bo še kdo mislil, da so tudi ti kupljeni preko roke.
Garancijo dobiš zraven, ne?
rolleyes-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Pa še nekaj, niso mogli bolj bednega dneva izbrati za začetek kot 31.10 praznični dan???

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tale ponudba pa izleda zelo čudno zastavljena.

Nekako tako kot zakupljeni podatki. Ko enkrat presežeš kvoto, plačuješ kot zmešan.

0,8 evra za SMS? Kaj je to kakšna tiskarska napaka?

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik izistyle pravi:
stran je zelo lepa, napram drugim operaterjem.............to je pa tudi vse !

Ma ne moreš verjet, da na simobil alter forumu nekaj pohvalijo od drugega operaterja.... nemogoče!
hysterical-1.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tako, politično voden forum imamo!
Všeč mi je del s telefoni, ki je dokaj pregleden za razliko od cenikov in gostovanja.

Drugače pa v nekaj dneh prihaja tudi drugi največji operater z novo podobo
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.