Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Koliko pa kaj pričakujemo prepaida?
Da naredim capacity sizing za hardver do konca leta.
grin1.gif

Ogo

hertz

Pripravnik
4. okt 2007
32
0
6
meni se zdi da je slo-trg zelo zasičen, res ne vem na koga ciljajo, na gospodinje? poglejte samo kake napore vlagata mobitel in simobil za naročnike v segmentu mladih. Tukaj tus-mobil nima nobene prednosti!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Razmišljanje o tem da se v sloveniji ne da več nobene stvari prodati oz. narediti je napačno! Če bi vsi tako razmišljali ne bi bilo podjetništva! Tuš se v to ni spustil brez natančne analize trga in vseh drgih ostalih stvari!

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Kako, da je nima. Ima ugodne cene aparatov, pestro izbiro, sam si lahko izoblikuješ pakete, primerno ceno za prenos podatkov, dobro strategijo prodaje (vecje predplacilo, daljsa vezava, bolj poceni aparati), ...

Je pa res, da je slovenski trg zelo zasičen in prihod novega operaterja ne bo nič lažji od Veginega. So pa se pri Tušmobilu zadeve lotili vsaj s prodajo prenosa podatkov, kar je bila po mojem mnenju Vegina napaka.

Bomo videli čez dve leti kakšna bo situacija. Lahko, da ga bodo pač le odprodali...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Kako, da je nima. Ima ugodne cene aparatov, pestro izbiro, sam si lahko izoblikuješ pakete, primerno ceno za prenos podatkov, dobro strategijo prodaje (vecje predplacilo, daljsa vezava, bolj poceni aparati), ...

Je pa res, da je slovenski trg zelo zasičen in prihod novega operaterja ne bo nič lažji od Veginega. So pa se pri Tušmobilu zadeve lotili vsaj s prodajo prenosa podatkov, kar je bila po mojem mnenju Vegina napaka.

Bomo videli čez dve leti kakšna bo situacija. Lahko, da ga bodo pač le odprodali...

ima tudi zelo ugodne cene pogovorov in še posebno obračunskih intervalov 30sec.press
bonk.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kolikor sem na hitro pogledal cene (ne ono osebno prilagajanje) je ponudba konkurenčna, predvsem za obstoječe Mobitelove naročnike poslovnih paketov, Vesna, Prosti čas.... Za gasilce, Itak je že bol na meji. Predvsem zaradi tega, ker nima opcije, da kličeš eno ali več številk ceneje.
Ker kolikor vem, ima M@ standardno ceno nekaj čez 10 centov/minuto, pa klice v ostala omrežja nad 15 centov. Pri Tušu pa je vse po 10 in brez naročnine.
Za S! niso preveč konkurenčni, ker je znotri omrežja 2 centa, v M@ pa 9,1 cent. Ob naročnini cca 7 €. Kar pomeni, da za 13 € lahko kar nekaj klicev nardiš.
Telefoni so po moje zaklenjeni, ker majo storitev odklepa 20 €. Malo moti le 30 s inteval.

LP
Peter

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
kot če niste še ugotovili, poslovne pakete še niso na njihovi spletni strani
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tole je pa o porabi minut:
Neizkoriščenega obsega storitev v tekočem obračunskem mesecu ni mogoče prenesti/izkoristiti v naslednjem obračunskem mesecu.
LP
Peter

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
sem malo preletel njihovo ponudbo, se mi zdi kar vredu, predvsem način obračunavanja je alternativa konkurenci.edini problem ki ga vidim je še vedno ta, da operaterja ne menjaš kot spodnjih hlač, pogovor ni nujno da se konča z ekonomskim izračunom, veliko pomeni tudi kvaliteta storitve...pustimo času

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ravno kvaliteta in nabor storitev + neobičajni (in enkrat že neuspešni) naročniški paketi so tisto kar me najbolj odvrača. Mogoče bo pa komu všeč tako kot je ...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Nikjer nisem našel kako spremljaš potek "zapravljenih" minut...verjetno tako kot sedaj preverim stanje porabe bodo pr tušu javli čas klicev (ker npr tujine se ne šteje in nemorš sam na telefonu spremljat, al pa da kak 080 kličeš...)

Je kaj znano?

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Še veliko neznanega je, ne pozabite da naj bi pršla nova prenovljena ponudba za Tuš Telekom (četverček), če bo kaka ugodnost v trgovinah tuš (zvezdice zvestobe). Še veliko neznanega, mogoče bo kej več znanega v petek ali drugi teden. Na njihovi spletni strani pa tudi ni še ponudbe za poslovne uporabnike.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kako za vraga lahko kdo računa na to, da bi vse storitve vključene v četvorček delovale, kot bi morale? O tuštelekomu je zaenkrat slišati samo graje. Mirko pomoje samo čaka kdaj bo lahko vse skupaj prodal najvišjemu ponudniku.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Seveda jih ima. Upaš trditi nasprotno? Poglej si naprimer ceno minute pogovora Mobitel->Mobitel, Mobitel->TS, Mobitel->VoIP, Mobitel->Si.Mobil
in pa:
cene Si.Mobil -> TS, ...

Se pa strinjam ... 30 sekundni obracunski interval je fak. Biti bi moral sekundni, kot je to enkrat ze bil. Seveda tudi pri konkurenci. Pika!

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Ponudba je že v redu, cene so mikavne, ampak da ni to spet tako kot pri "ima vse, kar imajo veliki". Vprašljiva kakovost...

Pa zdaj ne vem če prav vidim - nimajo ne UMTS, HSDPA, niti EDGE?

Sicer pa mi je stran organizacijsko zelo všeč, ampak počasni Flash bi raje zamenjal s čim takšnim:
http://www.apple.com/mac/

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
Earnhardt: Koliko pa je obračunski interval pri Mobitelu? Kolikor se jaz spomnim so iz 1s premaknili na 15s.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.