Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Pa je Fuehrer odobril novi image? Da vas ne bodo v Vip.Net preimenovali.
smile-1.gif

Ogo

grmek

Pripravnik
18. sep 2007
159
4
18
KSZ

Ali je ze kdo dejansko probal telefonirat preko Tusmobil lastnega omrezja ("293 70")?
Kvaliteta zvoka je v Ljubljani, pri polnem signalu, precej slaba. Vseskupaj smrdi na half-rate način kodiranja zvoka, če je to leta 2007 sploh še mogoče??

Kaj pa drugi pravite?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
kok uporabnikov pa že imajo???? kdaj bodo migrirali zaposlene v tuših na Tušmobil???

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Sori da motim
rolleyes-1.gif

Mene so dejansko prepričali..briga me kako stran imajo, brigajo ma razni podatkovni paketi...predvsem kličem in to je to...

Po hitrem preračunu se mi splača (paket 50 valda )
wink-1.gif

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Sori da motim
rolleyes-1.gif

Mene so dejansko prepričali..briga me kako stran imajo, brigajo ma razni podatkovni paketi...predvsem kličem in to je to...

Nisi edini...
A na tem forumu se valijo simobilovci, zato tudi takšne debate polne pljuvanja
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
na tem forumu sta dva zaprisežena simobilovca kakšen dealer in opazovalci/pristaši,... morda je not še kdo ki ga ne poznam a je tudi zaposlen a ne verjamem,...

sploh pa imamo zaposleni svoj del foruma in lahko tam debatiramo bolj direktno,...

b

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Mnja, spletna stran definitivno veliko bolje izgleda, kot oglas. Nabor telefonov je tudi dokaj ok, me pa zanima zakaj hudiča ponujajo telefone, ki omogočajo še kaj drugega kot voice call in sms+mms?
evil.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Mnja, spletna stran definitivno veliko bolje izgleda, kot oglas. Nabor telefonov je tudi dokaj ok, me pa zanima zakaj hudiča ponujajo telefone, ki omogočajo še kaj drugega kot voice call in sms+mms?

zato da bom lahko na si. uporabljal njihov telefon
cheer.gif

b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Zelo dobra ponudba.

Velika ponudba telefonov, po relativno ugodnih cenah. Dopade se mi tudi, da se cene spreminjajo glede na dolzino vezave. Mislim, da bo za vecino Tusmobil najcenejsa izbira. Verjetno bodo pa morali se kaj postoriti glede kvalitete signala in pa seveda omrezja. Spomnimo se Vege
smile-1.gif

Cestitam in zelim veliko uspeha.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Tale ponudba pa izleda zelo čudno zastavljena.

Nekako tako kot zakupljeni podatki. Ko enkrat presežeš kvoto, plačuješ kot zmešan.

0,8 evra za SMS? Kaj je to kakšna tiskarska napaka?

Napaka. Je že dolgo znano da je tudi pri predplačniških cena za SMS 0,08€ zato sigurno ne bo pri naročniških dražja.

Vsi ostali se pa očitno zelo palijo na karkoli se lahko... če na nič drugega pa na reklamo, barvo, tiskarske napake, vreme...

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Zelo dobra ponudba.

Velika ponudba telefonov, po relativno ugodnih cenah. Dopade se mi tudi, da se cene spreminjajo glede na dolzino vezave. Mislim, da bo za vecino Tusmobil najcenejsa izbira. Verjetno bodo pa morali se kaj postoriti glede kvalitete signala in pa seveda omrezja. Spomnimo se Vege
smile-1.gif

Cestitam in zelim veliko uspeha.

Pomojem so paketi dobri in ponudba zanimiva in zame boljša od konkurenčne kar se cen tiče. Verjetno bo veliko ljudi hotelo imeti N95
smile-1.gif

Kar se tiče spletne strani mi je res lepo narejena, še posebej zato, ker si lahko kreiraš paket po meri.

Izbereš koliko želiš mesečno klicati, SMS-ati (konec koncev plačati računa glede na dosedanjo statistično porabo
smile-1.gif

Ta ponudba bi morala iti v promet.

Bitch in Borovnica pomojem žalujeta, ker nista dobila službe pri Tušmobil-u
cheer.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Terminal je prenosna radijska terminalska oprema oz. mobilni telefon, ki deluje na frekvencah mobilnega omrežja Tušmobila in izpolnjuje evropske standarde kakovosti in elektromagnetne združljivosti. Naročnik je odgovoren, da v Tušmobilovem mobilnem omrežju uporablja izključno tisto opremo, ki je primerna za uporabo v mobilnem omrežju Tušmobila. Zaradi preveritve ustreznosti opreme in uporabe opreme je naročnik dolžan Tušmobilu na zahtevo Tušmobila posredovati vse podatke o opremi, ki jo uporablja

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

to je zanimivo.

zdaj vem zakaj manka mobitelu toliko telefonov ,ker jim je tuš vse pobral.Pomoje da bojo take vrste delal pred trgovinah,da se bo ponovila akcija kot pri mobitelu audiovox za 2 sit.Tako bo zdaj na tušmobilu.Vsi bojo sklepal te pakete 50 da bojo dobil n95 ali k850 za 1 fck €.Od Terezije Dolberg pa do Zafira Ilrir-a bodo postali naročniki za 1€.Vsi se bojo prodali.upam da se je Tušmobil pripravil na naval.Če jim zmanka že na žačetku telefonov bo velika štala.

a tuš zaklepa svoje aparat in vgrajuje svoje divje sw ko vodafone-sidebil

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tušmobil se je spustil na trg. Resnično upam, da bo do konca leta prepričal vsaj 20.000 uporabnikov. V nasprotnem primeru ga lahko zagrabi dobro znan sindrom obtoževanja vseh po vrsti.

Njihova ponudba ni slaba, vendar niti ne revolucionarna. Izpolnjuje osnovne pogoje, da Tušmobil počasi ustvarja na trgu in ne propade že čez pol leta. Vsekakor Simobil in Mobitel (predvidevam) nimata problema s Tušmobilom. Zanju je dosti bolje, da se je posla lotil lokalec, kot pa kakšen Tele 2.

Konec koncev pa imata oba še veliko rezerv, ki jih postopno razdajata na trgu, predvsem zaradi medsebojne konkurenčne bitke. Verjetno to na Tušu vedo, saj si ne upajo podati konkretnih napovedi niti za dva meseca vnaprej in se gredo raje stavnice...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.