Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Ne vem zakaj zaničujete Tušmobil,operater je nov in bo trajalo kar precej časa, da se bo vse aklimatiziralo. Če se ne motim tudi na ostalih dveh centrih za pomoč naročnikom ne vedo vsega...Malo objektivnosti ne bi škodilo...
smirk-1.gif

Imajo pa odgovore na traparije, medtem ko pri Tušmobilu samo debelo gledajo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vsega najbrž res ne vedo, ampak pri m@ jaz še nisem naletel na primer, da mi ne bi znali odgovoriti. Pa še videoklic lahko narediš in vidiš kakšno luštno agentko (če maš srečo).
smile-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A mi lahko kdo potrdi izjavo, da naj bi bili Tuševi telefoni sklenjeni z aneksom ŽE odklenjeni in se tako lahko uporabljajo tudi v drugih omrežjih?

A kdo ve akko je z predplačniškimi? A so tudi odklenjeni? verjetno hočem, preveč
smile-1.gif

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik gas pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A mi lahko kdo potrdi izjavo, da naj bi bili Tuševi telefoni sklenjeni z aneksom ŽE odklenjeni in se tako lahko uporabljajo tudi v drugih omrežjih?

A kdo ve akko je z predplačniškimi? A so tudi odklenjeni? verjetno hočem, preveč
smile-1.gif

Nekateri cenejši so zaklenjeni... vsaj v začetku je bilo tako.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
vse kar je nesimobil je fuj a ne?
smile-1.gif

zakai že? mobitel je čist OK, tuš mi gre pa na k.... samo zato ker ga tako hvalite brez kakršnihkoli razlogov in mislm da nism edini ki tako misl....

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Bi radi debatirali o Tušmobilu?

Obiščite našo Tušmobilovo klepetalnico: http://tusmobil.yi.org/chat/

Vstop v klepetalnico je možen samo za registrirane uporabnike foruma tusmobil.yi.org!

Moderator tole lahko označiš za SPAM

Tole ni spam. Spama je v tej temi več kot 40 strani, ki nimajo ničesar z novostmi pri Tušmobilu, je eno samo nevoščljivo nerganje, pa moderator ni s prstom mignil. Nekateri so pač nedorasli in obsedeni z določenim x_mobilom, pa tolčejo čez vse, kar ni njihovo. Pa da ne bo pomote pri razumevanju mojega izpada, edino Tušmobila ne uporabljam, vse ostalo pa ja.

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
vse kar je nesimobil je fuj a ne?
smile-1.gif

zakai že? mobitel je čist OK, tuš mi gre pa na k.... samo zato ker ga tako hvalite brez kakršnihkoli razlogov in mislm da nism edini ki tako misl....

Podpis!

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Alioth pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Bi radi debatirali o Tušmobilu?

Obiščite našo Tušmobilovo klepetalnico: http://tusmobil.yi.org/chat/

Vstop v klepetalnico je možen samo za registrirane uporabnike foruma tusmobil.yi.org!

Moderator tole lahko označiš za SPAM

Tole ni spam. Spama je v tej temi več kot 40 strani, ki nimajo ničesar z novostmi pri Tušmobilu, je eno samo nevoščljivo nerganje, pa moderator ni s prstom mignil. Nekateri so pač nedorasli in obsedeni z določenim x_mobilom, pa tolčejo čez vse, kar ni njihovo. Pa da ne bo pomote pri razumevanju mojega izpada, edino Tušmobila ne uporabljam, vse ostalo pa ja.
To vsekakor je spam. Chat o tušmobilu
rolleyes-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Evo, včeraj naredil prenos cifre na Tuš. Bil sem 9 let pri Mobitelu, reden plačnik in vzorna stranka. V teh 9 letih nisem dobil niti enkrat kakega 'bonusa' ker sem toliko časa njihova stranka medtem ko so pa baje lani pri Simobilu dobili nekih 60eur dobropisa.

Enostavno zamal se mi zdi da naj še vztrajam pri njih ker cene skoraj nič ne spreminjajo, ko bi bili vsaj klici znotraj Mobitela cenejši-pa so DRAGI. Ko jih *ebe po domače povedano.

Čez en teden bom že preklopljen
cheer.gif
Vzel samo paket tušmobil25 brez kake vezave.

Glede Tuša nisem več skeptičen ker v njih vidim podjetje kakršno je bilo pred 2 letoma T-2. Vsi so pljuvali po njih, danes so pa dober konkurent.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Poznam osebno 2 cloveka ki sta bila med 50 prvimi narocniki gsm pri mobitelu. (sim card strogo priporočeno poslano domov v 5 kuvertah itd) še dandanes sta, poslovni paket, niti enkrat enega darila, popusta itd. pa so bili racuni tudi do (bivših) 100k sit, razen groženj o izključitvi če kdaj ni bil račun pravočasno plačan - ništa.

prava sramota.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
res so škoti na mobitelu.Kolega ima tut sklenjen poslovni paket 4 številk kater plačuje od 700-1000 € račune že zadnjih 5-6let. Niti enkrat ni dobil 1% popusta za karkoli.Smešno.
Mobitel bo moral naresti kaj novega ,ker drugač bo propadel dobesedno.Če pogledam po imeniku je večina znancev šla na Tuš ali na Simobil.V zadnjem letu jim je število naročnikov kr orenk padlo.Sam če primerjamo cene aparatov: npr. nokia 7373 -Mobitel = 188€ v naročnini
-Tušmobil = 129€ v predplačniškem paketu
očitna razlika
Spet te aparati niso zaklenjeni in flešani kot pri simobilu pa da razumeš razliko v ceni.
Samo pa bo treba pustiti tušmobilu čas da se postavi na noge.
Ko bo aktiven 3G pa druge funkcije bo zmagal.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
To tudi jaz opažam, ampak da ne bo pomote, vsak drugi operater bi naredil isto, če bi bil dobesedno v monopolnem položaju.
Foter je šel na tuš, ker ima konstantno 150-200€ računa. Tukaj bo menda glih zafilal paket 50, če bo pa šlo malo preko, pa tudi ne bo katastrofe. No meni pa je še uspust eno N95 prinesel, ker sam še vedno prisega na 6310i
smile-1.gif

In kot ste že ugotovili, mobitel je postal res drag, cene aparatov pa so še hujše. Jaz se res vsak mesec čudim zneskom na računu in sem se tudi sam odločil da grem na tuš, ko mi aneks poteče.
Isto se je odlčila naša firma z nekaj 100 zaposlenimi da gre na simobil, ker mobitel ni bil sposoben več nudit konkurenčnih cen, simobil pa se nam je precej prikupil z ponudbo
smile-1.gif

zgleda da res malce dremajo na račun stare slave
grims-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.