Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Še vseeno pa vsi dvomimo, da ti zpraviš 200 in več €, toliko kot veliko fizičnih uporabnikov pri Mobitelu, ki so seveda tudi deležni raznoraznih ugodnosti. Pač je zelo verjetno da spadaš v neko povprečno skupino uporabnikov, ki zapravijo do 100€ na mesec. Po mojem mnenju tvoj povprečen račun ne presega 50€. Takšnih uporabnikov (do 50 ali 100€) je pa kot listja in trave oz. jih je večina. In če spadaš v povprečje si redko deležen ugodnosti, ki so namenjene dobrim uporabnikom, ker to pač nisi, si povprečen uporabnik.
Simobilove ugodnosti so pa nastavljene tako, da dobiš xy € če se zavežeš za xy mesecev. To pa meni ni baš ugodnost oz, je ista kakor ugodnost nakupa subvencioniranega aparata, kar je pa itak na voljo povsod.

Če pa misliš, da ti bo tukaj kdo razlagal kakšni so kriteriji za določanje ugodnosti pri določenem operaterju in kakšne ugodnosti so uporabniki deležni, si pa zelo naiven. To so poslovne skrivnosti.

Disclaimer: Zgornje ocene o tvoji porabi so zgolj moje ocene in upam, da te ne užalijo ter ti ne vzbudijo počutja povprečnosti oz. celo manjvrednosti. Vseeno pa misilim, da so prekleto natančne.
priden.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Simobilove ugodnosti so pa nastavljene tako, da dobiš xy € če se zavežeš za xy mesecev. To pa meni ni baš ugodnost oz, je ista kakor ugodnost nakupa subvencioniranega aparata, kar je pa itak na voljo povsod.

Jah, tisti stranki ki namerava ostati pri svojem operaterju še dolgo časa, lahko taka subvencija-bonus dosti pomeni. Tisti ki pa špekulirajo in skačejo od ponudnika do ponudnika pa seveda taka ponudba ne zanima.

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Ah, ja.. MSN, itd.. niso inštalirani na PC?
Men se zdi, da so.. pa za večino to sploh ni problem. Sploh pa obstaja webchat za irc za tiste, ki nimajo klienta.

ps. Na irc lahko pridem tud z mojim bednim
telephone7.gif
.. na vaš chat pa ne.

Naš chat je narejen tako, da lahko pridejo le registrirani člani našega foruma. Če bi se lahko vsakdo prišel bi recimo prišli tisti ki radi pljuvajo in to in bi bilo spama. Pa še moj nick bi bil zmeraj zaseden. Tako klepetalnico ne nucamo. Zdej pa smo na klepetu tisti, ki se radi med sabo pomenmo, imamo razne debate in moram rečt se mamo fajn

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Danes sem se peljal po Brnčičevi in za foro iskal omrežja in mi mobitel najde SI TUSMOBIL 3G kako je to mogoče? Potem sem probal še v LJ-center pa je našlo samo SI TUSMOBIL GSM omrežje.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Danes sem se peljal po Brnčičevi in za foro iskal omrežja in mi mobitel najde SI TUSMOBIL 3G kako je to mogoče? Potem sem probal še v LJ-center pa je našlo samo SI TUSMOBIL GSM omrežje.

Ja sem tudi jaz opazil. A nimajo oni nek roaming z Mobitelom?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik smack pravi:

Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

Ja sem tudi jaz opazil. A nimajo oni nek roaming z Mobitelom?

Samo na Brnčičevi je nihova BTS, tako da roaming ne pride v upoštev pa tudi ne smejo uporabljat UMTS signala mobitelovga baje, mogoče jim je pa spet APEK kej pod mido podpisov za UMTS never know :p

Nazadnje urejeno:

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Nisem siguren samo mislim, da lahko uporabljajo umts od Mobitela, če imajo sklenjeno pogodbo z Mobitelom. Ker isto je naredil T-2 so podpisali pogodbo za roaming z Mobitelom. Dokler t-2 ne pokrije določeno področje.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
me zanima kaj boš dobil šri tušmobilu kot ugodnost...
tuš u rit... da je v kontekstu
grin1.gif

lahko ti rečem da dobre stranke dobijo tako pri enih kot pri drugih... če nisi dobil pri mobitelu potem ne boš dobil niti pri tušu niso mobilni operaterji karitas da bojo vsakemu jebivetru dajali ugodnosti

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Telekom nobenemu še ni dal nobene ugodnosti, pa so/smo naročniki že celo večnost...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

T-2 nisi najdu?
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

T-2 nisi najdu?
smile-1.gif

Ne nism najdu, tko da me je to mal začudl, ker namen sm mev T-2 najdt pod 3G pa TUŠ samo pod GSM

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
me zanima kaj boš dobil šri tušmobilu kot ugodnost...
tuš u rit... da je v kontekstu
grin1.gif

Meni je dovolj to da imajo nižje cene kot pa ta bedni vzvišeni Mobitel
cheer.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ta tvoj bedni vzvišeni MOBITEL daje tvojemu operaterju omrežje da sploh lahko posluje,...
upoštevaj to,... res pa da verjetno za mastne pare,...

l.p. b

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Naš chat je narejen tako, da lahko pridejo le registrirani člani našega foruma. Če bi se lahko vsakdo prišel bi recimo prišli tisti ki radi pljuvajo in to in bi bilo spama. Pa še moj nick bi bil zmeraj zaseden. Tako klepetalnico ne nucamo.

"Take klepetalnice"; rodilnik, ne tozilnik
rolleyes-1.gif
Ko bos prisel do konca osnovne sole, ti bo tudi to jasno ...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
brez m@ bi pač štartal s nevem 30 baznimi in image bi šel v,... samo spomni se simobila leta 99 s tem da bi bilo tu še slabše

b

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaj pa vem ... ko sem nabavil moj prvi GSM enkrat v poznem 96' ali zacetku 97' je bil signal kar dober - takrat je bil NMT "in", v vukijebini je deloval (GSM pa ne), ampak ni bilo pa tako tragicno, da bi imel signal samo 1 km od Gospodarskega razstavisca in tam okoli ... Ce imas eno leto za pripravo na vstop na trg (potem ko si nabavil frekvence in - ojej - ze obstojece bazne postaje), imas menda ja kaj vec za pokazat ?!

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
do kdaj pa ima sploh sklenjen roaming, verjetno bo tusmobil se kar nekaj časa uporabljal mobitelovo omrezje, koliko baznih bo moral se zgraditi da bo omrezje stopilo na lastne noge?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.